samiramist
Kayıtlı Üye
Ayda 800TL civarı benzin alıyorum, 4-5 tane bulaşık deterjanı ekstradan elime geçen puhaha
puhahapuhahapuhahapuhaha
Ayda 800TL civarı benzin alıyorum, 4-5 tane bulaşık deterjanı ekstradan elime geçen puhaha
Ayberk takipçisi olmadığın belli. Ben bir ara Opetten yakıt alırken kazı kazan, deterjan, tuz ve bir de ekstra puan alıyordum epeyce hoş oluyordu. Ankara shell bayilerinden bazıları deterjan hediyesi veriyor.
Ama hediyelerin en güzeli, yakıt alıp puan kazanıp onu yeniden bedava yakıta yatırmak oluyor. Devede kulak kalsa da kar kardır.
en kullanışlı en cok puan veren bence bonus kart. bende bonus ve cardfinans gold var benzini shellden alıyorum shell kartla biriken puanlardan da ya migrostan yiyecek içecek alıyorum yada benzin alıyorum. bir depo benzine 2.5 tl civarı veriyor ama ben bizdeki tüm arabalarda aynı kartı kullanıyorum ayda 40-50 tl ye yakın puan birikior. şirketteki aracların hepsini haftalık fulluyoruz babamın arabası olsun evdeki diğer arabalar olsun benzin alma işi benim görevim 🙂
Yeni açılış yapan full istasyonlarında açılışa özel %25 varan indirimler yapiyorlarmis