Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yılbaşını nasıl kutlayabilirim?

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar yarın akşam nasipse yılbaşı kutlaması yapacağız. Yanımızda bayan arkadaşlarda olacak. Ama nereye gidip nasıl kutlama yaparız bilmiyorum bu konuda fikirleriniz neler? Nerelerde kutlayabiliriz, mekan çok onemli millet içecek haliyle başıma iş alacak yerler olmasın katil olmayalım sonra :) Ne tarz mekan arıyorsunuz derseniz çalgılı olsun :D bar, disko istemiyoruz.

Birde arkadaşlar tekne, yat gezisi şeklinde birşeyler yapalım istiyorlar yılbaşı için böyle program varmıdır o taraflarda? Malum hava soğuk o yüzden..

NOT : İstanbul için geçerli :)
 
abi 1 hafta 10 gün önce keşke açsaydın bu konuyu.son dakka yer bulmak imkansız gibi
 
İstanbul da bir çok yer dolmuştur inşallah size uygun bir yer bulursun
 
Beyoglu 360 a gıdebılırsınız serbay,ıyı mekandır.Bogaz manzarası ve ortamı guzel
 
Beyoglu 360 a gıdebılırsınız serbay,ıyı mekandır.Bogaz manzarası ve ortamı guzel

aradıkları tarzda değil ama pek cancım..maltepe sahilde pişşti diye bir mekan var.fasıl tarzı ocak başı ama nezih bir yer.yani it kopuk serseri olmaz.aileler oluyor genel olarak.
http://www.pissti.com/ bi şans belki yer olabilir

eğer balık isterseniz,hem moda hem de fatih sahildeyani baltta cibalikapı baklıkçısı var..balattakini tavsiye ederim..müzik canlı değil ama hem sohbet edilip hemde kafalı çekecek çok güzel bir yer..genelde çiftler ve arkadaş ortamının olduğu bir yer..özellikle asma yaprağında sardalyası ve mezeleri efsanedir..balık isterseniz gidilebilecek en güzel yerlerden biri.
 
yaw arkadaşlar korkutmayın bizi :) son anda belli oldu gideceğimiz o yüzden geç kaldık.. 2 kişiyiz zaten kalabalık etmeyecez :D

Aybars mekan güzele benziyor, Anadolu yakası benim için daha iyi olur zaten ;) Can mekana internete adresinden baktım diskoda olabilirdi aslında ama 2.planda kalıyor.. öncelik sade bir ortam öncelik :) yinede not aldım. Yarın öğleye kdr netleştirip akşam üstü yola çıkacagım.
 
Geri
Üst Alt