Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

xenon taktım ampul uyarısı geldi ??:)

Arkadaşlar aynı xenon sorun bendede var. İlk başta iki farım da yanıyodu. 2-3 gün sonra bozuldu tek far yanmıyo. Göstergede ampul işareti çıkıyo. Acaba aküde boşalma falan olabilirmi ? Sanki elektrik gücü yetmiyomuş gibime geldi..
 
kullandığınız xenonların markaları nedir

Space marka benim kullandığım. Başka bir xenonda kullanamam gibi birşey. ailevi durum dielim =) benim aracıma takılan xenonlar scirocco golf 6 ve tiguanlarda kullanılmış ve hiçbir sorun çıkartmamış.. Yeni ve hertürlü yeni arabalarada uyumlu olduğunu biliyorum ancak benimkinde problem çıktı. Hatta 2 hafta önce başka xenon takılmıştı aynı sorun olmuştu. Bundada oldu. 1 far yanmıyor yani. Sebebi aküyle ilgili olabilir diye düşündüm. Daha doğrusu abim öyle dedi. Önceden aynı sorun abimdede olmuş akü boşalmasından mı ne elektrik akımının gücü yetmiyormuş vs..
 
ben bu markayı hic duymadım ama cyclone, monza, hid philips, mtec bunların hiçbiri arıza lambası yakmıyor.. Bende park ampülü degiştirdim o zaman arıca lambası yaktı bilginiz olsun park ampülünü orjinalini takarak deneyiniz.
 
sislerde sorun olmuyor ama benimde kısalarda xenonlara voltaj ayarlayıcı taktılar düzeldi
birde park lambaları da yapabilr
 
bende de sislerde sorun oluyor, ne zamandır aklımda fırsat bulupta bi gösteremedim aldığım yere. sanırım bağlantılarındaki soketlerden de bi sorun olma ihtimali var gibi geliyor. Sislerde arıza ışığı yaksa da bir müddet sonra normale dönüyor ve sislerde renk farkı da var. Ben bağlantılardan soketlerden kaynaklanabilir diyorum ilk adım olarak.
 
Geri
Üst Alt