Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence asıl efsane bu ama TR'de hiç yok bildiğim kadarıyla. Bi tane bende olsa ölene kadar binerdim heralde 😀
http://www.****obyphotos.eclipse.co.uk/photographs/classic/special/22b/full/22b_953.jpg
STI dendiği zaman benim aklıma sedan geliyor. tekrar sedana geçiş yapmaları güzel. gözler alışınca daha güzel gelir. ama ön tampon biraz daha yere yakın olmalıydı
bana göre japon başka SUBARU İmpereza Başka tabi STI diğerleri de güzel..
ist de arabayı yıkatıyordum yıkamacı da siyah vardı 2007 ama 1.5 4wd idi öyle sohbetle başladı bi baktım alıyorum az kalsın cepteki 5k çeki benim arabayı verip alıyordum vazgeçtim..kurt bu ya düştü içime daha ucuzu varmı diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.