Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

WRC Türkiye Ayağı İstanbul'da..

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama 16-18 nisan tarihleri arasında Kimi Raikkonen ve Sebastien Loeb başta olmak üzere WRC'nin Türkiye ayağı için tüm WRC takım ve pilotları İstanbula geliyor..Bu sene yarış Antalyadan İstanbula taşındı ve biletler F1 gibi pahalı değil..20-40-80TL arası..Özel seyirci etabı Kadıköy iskelesinin oradaki IDO otoparkında olucak..ve nasıl olacağını umarım az çok tahmin edersiniz..WRC..ve İstanbul'da..Daha ne olsun..en azından buna destek verelim..
http://www.turkiyerallisi2010.com/#/anasayfa
 
bunlar kesin bizim okulun oralara da gelirler özel etaplara vs..
niyetliysen gelirim ben de Kaan abi..
 
Yeni ay programımda boş günleri o zamana planlamışlarsa ben kesin gidicem..Haritaya bak epey detaylı yarış noktaları zaten servis araçları götürecek sanırım..
 
Cezmi Abi de gelmek isterse Niva'yla da gidebiliriz.. :)
 
aylardır bozhane,göllü,boyalık ve incirboğaz yollarında çalışmalar vardı hatta bir gece bulgar ekibi bana denk geldi gelip yolları incelediler...o tarihlerde oradayız tabii gerekirse yatarım bile:)
 
Duydum aga; yeter ki boş günleri versinler beni katil etmesinler:)
 
bu organizasyonu kaçırmayalım eğer gidilecekse hep beraber olalım
 
Geri
Üst Alt