Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Windows 7 Kullanan var mı..?

schumi

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
8,180
Arkadaşlar aramızda Windows 7 kullanan varmı,yada kullanan tanıdığı olan..?Vista'dan geçmeyi düşünüyorum..Kullanan varsa biraz bilgi verebilirmi işleyişi hakkında...
 
ben kullanıyorum. hatta konuda açmıştım bunun için. :)
sevmediğim tek yanı bir süre sonra (ki xp de bu süre çok çok daha uzundu) makine acaip kasılmaya başlıyor. bir çok donanımı kendisi bulması gerekirken görüyor yazılımı tanıyor ama donanım çalışmıyor mesela :)

ama bendeki beta tam sürüm farklı olabilir.
 
Makinanın kasılması pc ile alakalı olabilir mi acaba emre..?
 
olabilir de ben daha çok yazılıma bağlıyorum. ben medieval total war oyununu uzun süreli (günde 12 saat kadar) oynadığım oluyordu sorunsuz ancak bunda 2 saat sonra makineyi resetlemek zorunda kalıyorum.
 
ben kesinlikle win7 ye geçiş yapacağım internetten tam sürümünü indirdim.. kasılma biraz pc ilede alakalı..
 
yakışıyomu senin gibi adama illegal yazılım kullanmak kanka?? pm at bana linkini :D
 
ben professıonal 32bıt kullanıyorum vıstadan sonra cok memnunum cok daha hızlı tabı bu ara ben bı donma problemı yasıorum ama yazılımla alakası oldugunu sanmıyorum vıstadan bı an once kurtulun pısman olmazsınız:)
 
ben hala XP kullanıyorum..
Vista'yı bile istemedim Sezgin abi.. :)
 
Geri
Üst Alt