Warex egzost

Yigithann

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aracım 1.4tsı 150 hp leon fr araca Warexx egzost taktırıcam fakat kararsız kaldım sizce pişman olurmuyum beni tatmin edermi kullananlar varmı ?

Arkadaşlar aracım 1.4tsı 150 hp leon fr araca Warexx egzost taktırıcam fakat kararsız kaldım sizce pişman olurmuyum beni tatmin edermi kullananlar varmı ?
güvenilir iyi bir ustada taktırırsan pişman olmazsın aksine çokta keyif alırsın 😉

@Yigithann. Selam öncelikle şunnu belirteyim benim aracı. 140 fr manuel vites 63.lük damp payp ve arkaya kadar düz boru devam ediyor krom en sonda ( orjinal) warek taktım ses mükemmel oldu.kesinlikle tavsiye ederim ama orjinal taktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Yigithann. Selam öncelikle şunnu belirteyim benim aracı. 140 fr manuel vites 63.lük damp payp ve arkaya kadar düz boru devam ediyor krom en sonda ( orjinal) warek taktım ses mükemmel oldu.kesinlikle tavsiye ederim ama orjinal taktır

Sent from my iPhone using Tapatalk
hayırlı olsun emre bı vıdeo atta forum senlensın yavv 😀

@emresaglam aracın videosu için benim pisti kullan cok etki olur.. Nurburgring. Senin için kapatıyorum video 3 boyutlu gaz kesmeden bekliyoruz..😀

yoğun istek üzerine bir video isteriz...tdi olduğu için benzin sesine hasret kaldık 🙂 @emresaglam alem egsoz görsün

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt