Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

VW de dünya genelinde emisyon sorunları

Yahu onlardan toplarlar arabalari gelirler bizlere satarlar uygun fiyata gene zararin neresinden donerlerse kar olur, kendi ulkeme bile guvenemez durumdayım ne diyeyim bilemedim, 17.000 tl lik 2015 model arabayi nasil aliyorsak 40.000 tl ye, getirdikleri araclarida öyle aliriz biz, cevremi cani cehenneme.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Keşke benzinde dizelle aynı para olsa benzinli arabaya binerdik hiç olmazsa kumandalı egzos içimde kalmazdı 5 arabam oldu 4 ü dizel :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
1133991_620x410.jpg
 
Bizim ülkede birşey olmaz abi dünya çalkalanıyor bizim yetkililer uyuyor
Hoş uyumasada wv yetkileri fiyatları bu sebeb ile aşşağıya düşürse wv patlama yapar çevrenin pek bir ehemniyeti yok
Verdikleri değerlerin 40 katı daha yüksek değerleri


İç Rakıyı Rahatla , Bin SeaT a Çağ Atla
 
Valla olay Türkiye dışında büyük gibi. Başka bir forumda (vw bünyesindeki bir forum) konuyla ilgili biraz vw ve doğuşa yüklendim bir anda suçlanmaya başlandım. Nerdeyse beni vatan haini ilan edeceklerdi. Dünyada en iyi araçları vw üretiyor bmw merso kadar kaliteli ve ucuz diye söylüyorlar. Benim şahsi fikrim bu şekilde değil. Düşünenlere saygı duyarım. Fanboyluk hat safhada. Yaşanılan olayları bile savunan tipler var. Toz kondurmuyorlar yani. Sanki açılan davalar kendilerini ilgilendirmiyor diye düşünüyorlar. Araçlarda yazılım değişimi ve piston değişimi olacak. Bunu nasıl göz göre göre kabul edecekler anlam veremedim. Neyse daha çok şey yazarım ama içimizde kırılan kızan olabilir. Şimdiden affınıza sığınıyorum.
 
@mavis


ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
 
Muhammet abiii


ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
 
Bir süredir otomotiv sektörünü adeta çalkalayan Volkswagen’in emisyon skandalının sonucu yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Tüm dünyanın son ucunun ne olacağını takip ettiği büyük skandal hakkında ilk adım Almanya hükümetinden geldi.

VAG’a (Volkswagen AG) yakın bir derginin haberine göre Almanya hükümeti, grubun ülkede sattığı EA189 kodlu Euro 5 motora sahip yaklaşık 2.8 milyon aracın 7 Ekim’e kadar gerekli işlemlerden geçirilmesini talep etti. Eğer Volkswagen ve gruptaki diğer markalar 7 Ekim’e kadar bu araçlarda bir değişiklik yapmazsa söz konusu araçlar trafikten men edilecek ve yasal süreç resmen başlayacak. Markanın 7 gününün kaldığını varsayarsak bu kadar fazla aracın onarım süreci bu kadar kısa sürede sonuçlanmayabilir.

Volkswagen’in emisyon skandalından dünya çapında 11 milyon aracın etkilendiği bildiriliyor. Bu araçların 5 milyonu Volkswagen binek araçlar, 2.1 milyonu Audi, 1.8 milyonu Volkswagen hafif ticari araçlar, 1.2 milyonu Skoda ve 800 bininin Seat logosu taşıdığı açıklandı. Öte yandan İspanya, İsviçre, İtalya, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerin distribütörlerine dizel araçlarla ilgili satışları durdurma emri gönderildi. Türkiye’nin bu sürecin neresinde olacağı ise şuanlık muamma.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt