Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

VW de dünya genelinde emisyon sorunları

Abiler bildiğim kadarıyla bütün alman araçlarınıda kapsayan bir soruşturma olucak bmw yazılı açıklama yapmış hürriyette
Bakalım hayırlısı ama bizim ülkede sıkıntı olmaz en fazla adamlar 2 bin 3 bin indirim yapar yine sayar yine satar


İç Rakıyı Rahatla , Bin SeaT a Çağ Atla
 
Bence türkiyede sorun olmaz biz kazancimiza bakarız

celo
 
Vw 'nin yediği bu haltı kapatmak için Alman hükümetinin ABD'ye büyük bi güzellik yapması lazım ama iş orayla da bitmiyor. Europe mahkemeleri de müdahil olacaklar duruma bildiğim kadarıyla.
Ben en kötü ihtimalle araçların toplatılıp ßlue dedikleri sistemi monte etmeleriyle sorunu çözdük diyecekleri kanaatindeyim ama...
Sizce bu durum VW grubu araçların sıfır ve 2.el piyasasını nasıl etkiler?

mars gezegeninden Tapatalk vesilesi ile vusûl ettirildi.
 
vw de iş git gide büyüyor, araç satışlarını askıya alan ülkeler arasına hollanda da girdi ama bizde halen bir tık yok bu gidişlede olacağa benzemiyor
 
Abartmayin Turkiyede kim takar çevreyi hatta yukarısı ile yakın ilişkileri bulunan Doğuşa hiç bişeyde olmaz..
 
Türkiye de hic bisi olmaz..o yaptırımlar çevreyi düşünen ülkeler icin gecerli.
Bizim ülkemizde hala 10 nunara yağ kullanılıyor...
 
VW batarsa yedek parçada sorun olurmu
Bildiğim kadari ile uluslararası olarak 10 sene parca tedarik etmeleri gerek ama batacak bir firma olmadigida apacik ortada sonucta alman hükümeti bir şekilde destek çıkacaktır fakat agir yara alacagida ortada, genel bir parca bulamama sıkıntısı olacağını sanmıyorum ama elbetteki yansilamari olacaktır ozelliklede bizim gibi 3. Dunya ülkelerine.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
11 milyon araçtan sözediliyor, sıkıntı çok büyük. Benzinli araçların piyasasının artacağı malum tabi, benzinli araçların katalizörlerinde kullanılan paladyum'un bile fiyatı %9 arttı bu skandaldan sonra.
 
Geri
Üst Alt