Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

VW de dünya genelinde emisyon sorunları

ULU

Kayıtlı Üye
Katılım
26 May 2014
Mesajlar
2,525
Yaş
42
ABD ' de sıkıntı patlak verdi, bazı ülkeler soruşturma başlatmışlar, VW için sıkıntı çok büyük!!

31480695.jpg



Dünya ayağa kalktı… Volkswagen’in dizel araçlarındaki emisyon değerlerinin manipüle edildiği iddiası tüm dünyada konuşuluyor. Güney Kore otomobil firmasıyla ilgili soruşturma başlatırken Fransa tüm Avrupa’nın konuyu araştırmasını bekliyor. Avrupa Komisyonu harekete geçmek için erken olduğu görüşünde... Alman hükümeti ise endişeli bir şekilde soruşturmaların tamamlanmasını bekliyor.
Volkswagen’in emisyon krizi büyüyor… ABD’de yürütülen bir soruşturma kapsamında 18 milyar dolar ceza ödeme riski ile karşı karşıya kalan firma için Fransız Maliye Bakanı Michel Sapin bir açıklama yaptı. Sapin soruşturmanın sadece ABD ile sınırlı kalmaması gerektiğini Volkswagen arabaların gaz emisyonlarının tüm Avrupa sınırları içerisinde de araştırılması gerektiğini söyledi.


GÜNEY KORE SORUŞTURMA AÇTI

Volkswagen’in gaz emisyonlarında sorun yaratan modellerinin Audi A3, Jetta, Beetle, Golf ve Passat olduğu belirtiliyor. Öte yandan Güney Kore de ABD’de de yaşanan gelişmelerden sonra söz konusu modeller ve Volkswagen hakkında bir soruşturma başlattı. Soruşturmanın 4 bin ila 5 bin aracı kapsayacağı belirtiliyor.


TÜM ALMANLARA SIÇRAYABİLİR

Güney Kore Çevre Bakanı Yardımcısı Park Pan-kyu konuyla ilgili olarak Reuters’a yaptığı açıklamada, “Eğer VW’nin dizel araçlarında bir problem bulursak soruşturma ülkedeki bütün dizel Alman araçlarına sıçrayacak” diye konuştu. VW Kore konuyla ilgili olarak bir açıklama yapmadı. Soruşturma hakkında görüşü sorulan diğer Alman otomobil üreticileri BMW ve Daimler ise suçlamaların kendilerine yönelik olmadığını vurgulayarak bir görüş bildirmediler.

31480734.jpg



MALİYE BAKANI ENDİŞELİ

Avrupa Komisyonu ise VW hakkında yaptığı açıklamada, Avrupa’daki Volkswagen araçlarının emisyon durumunun nasıl olduğunu konuşmak için erken olduğunu belirtti. Alman Maliye Bakanı Sigmar Gabriel ise endişelerini dile getirirken bu durumun Alman otomobil endüstrisinin ününe zarar verebileceğini ifade etti.


hürriyet.com.tr
 
:D:D:D:D aynen öyle haklısın :D:D:D çevre mevre hak getire işimiz olmaz :D:D:D
 
Türkiyede hiç bişi olmaz sanmıyorm


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Geri
Üst Alt