kendisitilim
Kayıtlı Üye
VOGTLAND 3 cmm yay alacam arkadaslar aracım ibiza 1.2tsı yalnız int kafam karıstı dizel benzınlı ayrı diyolar nereye güvenebiliriz nerden alabiliriz acaba ?
VOGTLAND 3 cmm yay alacam arkadaslar aracım ibiza 1.2tsı yalnız int kafam karıstı dizel benzınlı ayrı diyolar nereye güvenebiliriz nerden alabiliriz acaba ?
kardesım antalyadan bi yaycıdan yay aldım bana leon yayı gondermis bende hemen taktırmadım sonra tamırcıye goturdum bu kalın gozukuyo bunu deil dedi bende tak bu bunun dedim taktık araba normalden 3 cnm havaya kalktı adamı aradım ilgilenmedi bile benle snra onları sattım agzım yandıgı ıcın sıfır aldım
Vogtland mı ?Aksoytuning die bi yer int aldim 1 gunde de geldi elime
Nedir durum?Memnun musun? Vogtlandtan ben hiç memnun kalmamıştım, hatta şok olmuştum da diyebilirim, kasislerde araba parçalara ayrılıyordu resmen, sonra söktüm attım o dereceVogland taktirdim hocam 3 cm eibach almistim yuksek oldu iste snra arastirsim herkez vogland dedi ama orjinalin yerini tutmaz araba hafif oldugundan bence sekiyo benim leonum wardi o biraz daha agirdi hic sekmiyodu arkadan gorunumu attim
[doublepost=1509458421,1509458353][/doublepost]Buda onden