Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Golf GTİ yada Scricco R DSG vitez topuzu ve DSG orjinal (aksesuar değil) pedal seti uygulaması yapan oldumu hiç aranızda yada bunların parça kodlarını bilen varmı
düz vites için 4 parçanın fiyatı 200-300 arası bişiydi..
DSG'nin de en fazla o kadardır..
parça kodunu bilmenize gerek yok servisin yedek parçasına tarif edin anlarlar zaten..ama parça kodu lazım ben kendim getircem diyosanız yine servisten hepsini öğrenirsiniz..
ya da linkten..var mı bilmiyorum bakmadım tekrar ama vardır büyük ihtimalle..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.