Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vites düşürürken gelen ses

Asder

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2018
Mesajlar
147
Yaş
34
Merhaba arkadaşlar seat ibiza 1.0 ecotsi 7 ileri dsg şanzıman araç sahibiyim buradaki arkadaşların bir kısmı bilir bir kaç gün önce kavrama seti ve volan avek oto da değiştirildi fakat benim sorum başka olacak özellikle taşlı yollara girdiğimde taşlıdan kastım parke taşlı döşenmiş yollar vites küçültürken şanzımandan ses geliyor sanki tak diye biri vuruyor veya şanzıman vites değiştirirken takılı kalmış gibi bir ses çıkıyor bunu sadece taşlı diye belirttiğim yolda yapıyor ve bugünde yaptı kavrama ve volanla alakalı olmadığını anlayınca buradan tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Bozuk yollarda bu ses oluyor. Kuru tip dsglerde duyuyorsunuz. Metalin birbirine çarpma sesini. 1ve 2 vites arası kararsızlık ta yaşıyor şanzıman . Hızlanıp devir alınca ses duyulmuyor. Benzer durum tek kavramalılarda da oluyor. Sorun değil.
 
Geri
Üst Alt