Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar. Başlıkta da belirttiğim üzere VagCom kablosu arıyorum. Güncelleme alabilen yan sanayi kablo da olabilir. Sitede bulamazsam satn alacağım çünkü.
Bu tarz özellikleri açıp kapatmayı falan hep sevmişimdir. Eskiden Nokia N73 ü N73 Music edition a falan çeviriyordum 😀 Araştırmayı uygulamayı seviyorum. Bir de aracın hatalarına bakmak istiyorum. Acaba araç hata veriyor da birşey yok deyip garanti süresinin geçmesine kadar bekliyorlar mı diye merak ediyorum. Eğer öyle bir durum varsa bunu koz olarak da kullanabilirim böylece...
Abi orjinal kablo çok pahalı. Şimdi hem güncelleme alabilen hem de birçok bölgeye erişebilen VAG kabloları yapmışlar. Orjinal güncellemesini de alıyordu. Malum sitelerde satan biri var ancak ilk önce havale istediği için güvenemedim açıkçası.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.