Vagcom Gizli özellik açmak garantiyi iptal eder mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deha

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhabalar oncelikle. 2017 act dgs leon fr sahibiyim. Arac 13.000km de 15.000 bakimina az kaldi, ilk bakimi olacak. Vagcom dan gizli ozellikleri actirmayi dusunuyorum ama aracin garantisi devam ediyor. Ozellikleri actirmak sikinti yaratiyor mu serviste ? Bu konuyla ilgili sikinti yasayan oldu mu ? Herhangi bir ozelligi actirmak garantiyi iptal eder mi ? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Sizin gorusleriniz bekliyorum. Iyi gunler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aracında bir arıza yoksa farketmezler bile.

Merhaba
Ben aracima da leaving home .coming home ve ek yakit ozelliklerini actirmistim.
Garanti suresince direksyon duslari ariza yapti. Servise gittim. Garantiden parca desimi yaptilar. Hic birsey soylemediler. Bende cikip geldim 😉
tabi yaptirdiginiz yerve versyonu onemli olabilirmi bilemiyorum

Bu olay serviste arıza raporu düzenleyen zatımuhteremin arızalık seviyesine bağlı

Kemerini tak, yoluna bak...

valla bende 2017 ibiza var iki kere bakıma soktum 1 kere arızalandı parca değişti boğaz kelebeği ikinci bakımda da test sürüşünde kendileri bir arıza tespit etti ve yaptılar yine bir parça değişmişti ama hatırlamıyorum açıkçası geçmiş zaman vag özellikleri ile ilgili bişey demediler ben arabayı aldıktan 1 ay sonra açtırmıştım çünkü 🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt