Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
köşeden kapatmadım hiç hep tamam dedim hiç bişey cıkmadı birazdan birde öyle deneyim insallah olacak wag-com u araca baglarken önce kırmızı sonra yeşil ışık yanıyor cihaz 10.6 mış cd üstünde 106 yazıyo ama cd kırık kargoda kırılmış
tamam doğru önce kırmızı sonra yeşil yanması lazım yalnız soketin tamamen oturduğundan emin olun bir kez daha ittirin. bu arada size verdiğim linkteki program da 10.6 yani kabloyla uyumlu olan kablonun üzerinde ise 106 yazması lazım
aynen dediğin gibi ürürnde 106 yazıyor aksam birdaha denicam bu sefer tame out dedi zaman köşedenX kapatıcam yardımlarınız için teşekkürler inşallah bu sefer olur
ewet başka pc de denedik olmuyor valla cok ugrastım baya sinir oldum ne yapsam olmuyo win7 de olmadı wistada olmadı 2 pd de denedim ne yapmak lazım bilmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.