Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vag-com hakkında

pckopat_6

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
189
Merhaba arkadaşlar.

Vag-com cihazıyla bizim araçlarda sonradan aktif edilebilecek özellikler var mı?

Mesela 20 km hızdan sonra kapıların kilitlenmesi. Kapıları kilitleyince camların otomatik kalkması gibi?

Bir de eğer varsa servisler bu işlemler için ne kadar para alıyor?
 
bunu direkt Doğuş'a gidip öğrenmek lazım..
ya da şimdi yapılabilcek bişi mesala yabancı Seat forumlarına bakıp araştırmak..
 
20km hızdan sonra değiştirilebiliyor.. Ama camların kalkacağını sanmıyorum. Ücret olarakda pek birşey almazlar belki hiç almazlar.. Alsalarda en fazla 10 TL :) Geçen hafta yaptırdım ben para almadılar mesela :eek:
 
ebayden dogrudan kablosunu alıp kendın gorebılırsın,cd sı de yanında gelıyor.Her arabada bahsettıgın ozellıkler bulunmamakta o yuzden kendı aracında neyın yapılıp yapılamıcagını daha rahat anlamıs olursun,bunun dısında arıza ısıgı yanması durumunda arızanın kaynagını ogrenebılır,log alabılırsın vag.com sayesınde
 
renaultlarda otomatik kapı kilitlenmesi için arabanın içindeki kapı kitleme tuşuna uzun basıyosun ve basılı bekliyosun 3-4 sn'ye sonra "dıt" diye bi ses geliyo ve nooldu? artık kapılar, araç yolda giderken otomatik kilitleyo. iptal etmek için ise kapı kitlemeye değil açma tuşuna uzun basıyosun gene aynı dıt sesi geliyo ve artık otomatik kitlenmiyo..

Tabi seatta denemedim
 
20km hızdan sonra değiştirilebiliyor.. Ama camların kalkacağını sanmıyorum. Ücret olarakda pek birşey almazlar belki hiç almazlar.. Alsalarda en fazla 10 TL :) Geçen hafta yaptırdım ben para almadılar mesela :eek:

ne yaptırdın Serbay abi otomatik kapı kitleme olayını mı. ??
 
arabayı aldıgımdan beri birkez kapı açma düğmesine basınca hepsi açılıyordu onu yaptırdım şimdi 2.kez basınca arkalar açılıyor makyajlılara yapmamışlar sanırım yada bana denk geldi makyajsızlar gibi değil??
 
madem konu açıldı bende sorayım..şimdi bende aracı ilk açtığımda bi kere basınca şöför kapsı açılıyor iki kere basınca arka kapılar ve bagaj açılıyor..ama ön yolcu kapısı açıldı sesi verse de dışardan açabilmek için bazen bir kere bazen iki bazen de 3 kere kapı kolunu çekmem gerekiyor ki açılsın bazen de açılmıyor kilitleyip tekrar aynısını uyuguluyorum..bu normal değil herhalde..antep deki servise gittiğimde bana normal dedi ama..kullandıkça ve beni sinir ettikçe normal gibi gelmiyor siz ne dersiniz
 
peş peşe 2 kez basman gerek abi arka kapı ve bagajlar için tek tek basarsan olmuyor
 
Geri
Üst Alt