Usb içinde klasör değişimi?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hkntg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hkntg

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2019
Mesajlar
9
Yaş
36
Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım. 2010 Leon 1.4 tsi style aracım var. Belki basit bir soru olacak, forumda da arattım bulamadım. Usb içerisine birden fazla klasör oluşturup mp3 leri atıyorum. (örn; yerli -yabancı-slow şeklinde) Arabada bunları dinlerken klasörler arasında geçişi nasıl yapabilirim? Ben usb yi taktığımda direk okuyup müzik çalıyor ancak diğer klasöre geçişi nasıl yapacağımı bulamadım. Birçok şey denedim ama bir türlü göremedim klasörleri. Yardımcı olabilicek kimse var mı?
 
Eger eski tip teyp var ise , ses kisip acma dugmesinin her iki yaninda tuslar var onlara basarak klasor arasi gecis yapabilirsiniz,ekranda browse ( klasorleri gorme ) yazan yerdeki tusa basicaksiniz klasorleri gormek icin


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Çok teşekkürler hallettim. Bilmeyen arkadaşlar varsa tarif edeyim. Öncelikle ses açma tuşunun sağındaki ok işaretine basıp şarkı listesini açıyorsunuz daha sonra solundaki ok işaretine basıp klasörleri görüyorsunuz.
 
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt