Ultra racing yay hakkında bilgisi olan var mı yada kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AL016
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 gun sonra taktırıyorum deneyince yazarım inş 🙂

eli kulagında bende çok heycanlıyım bizim burdakı tuningcı getiriyor adamı her gün arıyorum geldimi diye cok sabırsızım ilk aracım bir an önce basmak istiyorum inşallah yayda kalitelidirde bizi üzmez 😀

Geldi mi yay 🙂
[doublepost=1494934865,1494185052][/doublepost]
eli kulagında bende çok heycanlıyım bizim burdakı tuningcı getiriyor adamı her gün arıyorum geldimi diye cok sabırsızım ilk aracım bir an önce basmak istiyorum inşallah yayda kalitelidirde bizi üzmez 😀
Yayı taktın bizi unuttun ya 🙂

Geldi mi yay 🙂
[doublepost=1494934865,1494185052][/doublepost]
Yayı taktın bizi unuttun ya 🙂

abi kusura bakma telefondan uygulamasını indirdim göremedim alısmaya çalısıyom simdi bilgisayardan girdim gördüm
abi ultra racıng takmadık xt marka taktık 4 cm ultra racingle fiyatı aynı 550 liraya taktırdım + amortisörüm patlaktı onu degiştirttim bedavaya geldi yani yaydan cok memnunum bin km kullandım cok tatlı sekiyor yollarda ve 4 cm arabayı böyle tam ayarında bastı bence muthiş kesinlikle taktır araç kullandıgının farkına varırsın 😀 araç yüksekken arabayı öven yoktu şimdi ısıklarda felan herkez soruyor övüyor acayip zevk alıyorum 😀
[doublepost=1495103275][/doublepost]basık araç kullanması ayrı bi zevkli

39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt