Ufak bir yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bose

Kayıtlı Üye
Bugün kız arkadaşımla telde konuşuyordum bana bişey sorucam dedi ben de tabi dedim.... "bazı arabalar görüyorum böyle 2 tane eksoz çıkışı var bunlar güçlendirilmiş arabalar mı? senin arabanda 1 tane eksoz var seninki güçsüz bir araba mı?":kizgin::kizgin::kizgin: dedi.... ben de teli kapatır mısın dedim... şimdi ben kız arkadaşımla görüştüğümde böyle sinirlenmeden onu boğmadan nasıl bir cevap verebilirim bana yardımcı olun🙂

Valla bayanlara bunu anlatmak çok zor anlattıkça o ne bu ne işe yarıyo çıkıyo bi zahmet edip internetde markofoni dolaşıcaklarına google amcadan arabaları araştırıp öğrenseler çok zor bi hadise olmadığını görecekler.....🙂 onu mutlu etmek istiyosan en kolay ı Mustafa gider abiye gidelim sana sekiz çıkış egzost yapsın çünkü anlatması daha zor olabilir 🙂

Valla bayanlara bunu anlatmak çok zor anlattıkça o ne bu ne işe yarıyo çıkıyo bi zahmet edip internetde markofoni dolaşıcaklarına google amcadan arabaları araştırıp öğrenseler çok zor bi hadise olmadığını görecekler.....🙂 onu mutlu etmek istiyosan en kolay ı Mustafa gider abiye gidelim sana sekiz çıkış egzost yapsın çünkü anlatması daha zor olabilir 🙂

🙂🙂

" sen hiç ofsayt oldun mu " muhabbeti aklıma geldi 😀😀

sen direk teli kapat dediğine göre bidaha senle görüşcekmi (cvp vermediğin için dedim)😕 şaka biyana daha fazla yemek yiyip güçlü olcağını zanneden insanlarda çift çıkış yerimi olması gerekiyor die sor o ona cvp versin sonra sen şakayla karışık onlar hava atmaya çalışıor de geçiştir kız nede olsa anlamaz fazla bişi 🙂)😱

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,154Konu
763,915Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt