Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Turbo Nedir, Nasıl Çalışır? "Herkesin Anlayabileceği, En Basit Haliyle"

Eline sağlık kardeşim bu yazıyla anlamamak mümkün değil :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Utku ellerine sağlık çok güzel,kısa,anlaşılır şekilde yazmışsın.Ben bu konudan sonra egzost sistemleri yada hava filtresi uygulamaları iyi gider.:eek:

+Olarak biz o otobüslerle 250 kişi taşıdığımıza eminin 'cam kenarı kapın cam kenarı'oradan temiz hava akıyor geliyor:rolleyes:

xx
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Güzel ve açıklayıcı bilgiler,eksiksiz.eline emeğine sağlık birden üniversitedeki motor hocalarım aklıma geldi :D
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Ellerinize sağlık, takibinizdeyim, boş zamanlarınızda bu tür konulara da vakit ayırıp bizi bildilendirmeniz dileğiyle okumaya devam :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
ukkupedia'ya paylaşımların ötürü teşekkürler.Yıllardır tüm dünyada uygulanan downsizing kavramının bence en başarılı örneği bu.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Ukkupedia mı hahaha :) :)

Arkadaşlar teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.
Araçlara yazılım hazırlayan kişilerin benden çok bildiğine eminim. Belki ifadede sıkıntı vardır, o ayrı :)
Ama malesef kendi motor hocamın pek bilmediğini söyleyebilirim :D :D

Amacım devamlı gördüğümüz, duyduğumuz ve devamlı söküp, takıp, tune ettiğimiz ya da etmeye çalıştığımız parçaları tanımak ve işin doğrusunu pekiştirmek.
Bu bakış açısıyla, egzoz sistemleri ve hava filtreleri gibi konulara değineceğiz. Kafamda bikaç konu daha var. Hepsi okunduğunda, sıfırdan başlayan bir otomobil meraklısı ya da tuner beni geçecek hale gelecek :D
 
Maarif sistemindeki egitimcilerimizde bilgilerini bu sekilde aktarabilecek bir teknige sahip olsa ulkemizin egitim duzeyinde patlama olur:)dimağına eline saglik Utku:eek:key:
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ukku
Geri
Üst Alt