Tuhaf bir ses yardım

Ibıza3333

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ara 2016
Mesajlar
22
Yaş
34
2016 seat ibiza 1.2 tsi 90hp 8500km de aracım var. Aracı çalıştırdığımda rolantide iken bazen ıuvvk ıuvvk diye çok ince bir ses geliyor. Bu ses aracın içinde iken duyuluyor. Anlam verememdim. Ikinci si sorum, araba yine rolantide iken ara ara hafif bir titreme hissediyorum. Bu turboya yağlama yaparken falan olur. Normaldir dediler. Sizce normal mi. Şimdiden teşekür ederim.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
İlk calistirmada yapmasi normal kitapcikta bile yaziyor sanki dizel gibi yuksek ses var.enjektorlere pompalama oldugu icin ilk calistirmada normaldir.Farkli ses ve dalgalanma varsa servise baktiriniz.
 
titreme olayı bendede var hatta baya rahatsız oluyordum servis normaldir tsı motorlar hafif hareketli çalışır dedi. ilk çalıştırmada fazla daha sonra azalan bi titreme bendede mevcut sanırım normal birşey.
 
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt