Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ttnet beni dolandırmayamı çalışıyor?

Emre aynı şeyleri yaşadım.ttnet i kapattırdım.Kapattırana kadar iki aylıkda para ödedim.Kablo netdeyim ve son derece memnunum.Ayrıca kimsenin günahını almak istemem ama itiraz ettiğimde kotayı geçen indirimlerdeki saatlerde tatildeydik evde hayaletler indirmiş herhalde.Özel sektöre geçtiği için faturalarda oyun olduğuna inandığım için kapattırdım.
 
kablo nete nasıl geçiyoruz abi? kablo tv olması yetiyormu hız ve tarife şartları neler bilgi alabilrmiyim senden :)
 
Kablo tv olması kâfi Emre.Parelel bağlıyorlar kabloya.Hem ucuz hemde istediğin her hız var.Bana 512 yetiyor.Sınırsız.Aylık 16 tl.:) Yalnızca modemi farklı.Yeni modem almalısın.
 
Kablonet limitsiz 8 mbit 184 tl. Fiyat olarak Ttnet daha uygun geliyo Yunus
 
Kablonet aslında tam kumar. Çünkü tek çıkıştan alıyorsun o hızları. modemden switch e ordan bilgisayara bağlantı gibi. bağlanan bilgisayar sayısı arttıkça hızda düşme olucak. ve eğer çevrede kablonet kullanıcısı çok ise ciddi oranda yavaşlama olabilir. ama kullanan az ise etkilenmezsin bile.

ttnet dışındaki servis sağlayıcılarından abonelik almak bence en mantıklısı. tamam kablo olrak tt altyapısı kullanılıyor ama kullanılan serverlar farklı.yani siz internete bağlanırken ttnet serverlarını kullanmıyorsunuz. mesela biri adsl in 3 pop noktası 2 data center ı var. pop noktaları ankara - eskişehir - istanbul da serverlar ise odtü ve istanbulda. kullanıcı sayısının ttnete oranla az olmasınında katkısıyla hem ping süresi ttnetten daha düşük hemde vaad edilen hıza daha yakın. mesela son hız testi yaptığımda upload hızım limitim olan 256kbps den yüksek çıkmıştı :) download ise 981 çıkmıştı. ttnet te kullandım. hiçbir zaman 880 kbps üzerine çıkamadım. kopmalar ise cabası :)

dediklerimden sonuç çıkarıp smile adsl yada doping gibi çakma servis sağlayıcılarına hiç bulaşmayın :D türk telekom dışında bu işe(adsl) gerçekten yatırım yapan tek firma koç.net biri adsl.bu sene 5 milyar tl altyapı yatırımı yaptı. ttnetin cirosu 8 milyar tl iken :) o yüzden şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Geri
Üst Alt