[MENTION=17541]RedLine[/MENTION] kadir arabayı satarda ucuzundan bir cupra düşürürse ilk o olacak🙂🙂Ama şu zamanda Cupraya bile tüp takacak olana apaçi dememek lazım ya bence çünkü zevk meselesi yani sen ibiza cuprayı yakıtı harici herşeyiyle beğenen bir insana tüp takarak o sorununu çözüp mutlu olana "madem tüp takacaktın gidip dizel alsaydın diyemezsin çünkü öyle bir şık yok yani"hadi leonlarda neyse 2.0 tdi FR var bi nebze yerini tutarda ibizadaki 1.6 tdi 90bg nedir ya derim bende yanlışmıyım?Herşey gene maddiyata ve zevke bağlanıyor ondan lpg taktırana da apaçi artık denemez kanısındayım kaanşu cupralara ilk lpg yi hangi apaçi taktıracak merakla bekliyorum..
ewet belkide ilk olucam Leon Cupra ya LPG takıcam 🙂 apaçide deseler kroda deseler yapıcam. yılda en az 40.000 km yapıyorum diye Cupra zewkinden mahrummu kalayım 😀şu cupralara ilk lpg yi hangi apaçi taktıracak merakla bekliyorum..
ewet belkide ilk olucam Leon Cupra ya LPG takıcam 🙂 apaçide deseler kroda deseler yapıcam. yılda en az 40.000 km yapıyorum diye Cupra zewkinden mahrummu kalayım 😀