Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

TRT, Süper Ligi şifresiz yayınlayacak

Logical_Election

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
1,347
Yaş
37
TRT futbolseverin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Türkiye Kupası maçlarını şifresiz yayınlayan TRT Süper Lig'e de talip. Maçlar şifresiz olabilir...

NTV Spor ve Lig TV gibi hazır spor kanallarının dışında TRT'nin hali hazırdaki kanallardan bir tanesini spora-futbola ayıracağı bu kanalda, Süper Lig maçlarının dışında birçok Avrupa ve Dünya Ligi maçlarının da naklen yayımlanmasının planlandığı bildirildi. TRT'nin halihazırda yaptığı programlarda maçların şifresiz yayımı için halkı hazırladığı bildirildi. Spor programlarında yapılan anketlerde vatandaşlara maçların şifresiz kanaldan yayımlanmasına ne diyorsunuz diye soruluyor.

Bu arada TRT spiklerleri de yaptıkları anonslarda sürekli olarak, "Zaten Türkiye'de insanlar maça stada gitmiyor. Bir nesil Süper Ligi tanımadan yetişiyor. Dekoder alamayan gençleri kahvelere esir ediyoruz" yorumları yapılıyor. TRT'nin Doguş ve Çukuorva grubu ile girişiceği naklen yayın ihalesesinde limitinin ne olduğu ise henüz bilinmiyor. Fakat vatandaşların pek çoğunun TRT'nin bu girişimine destek verdiği görülüyor.

Keşke alsada ağzımızın tadıyla tasasız bir şekilde izlesek :D
 
Reklamları kaldıracaklarını söylüyorlardı, üstüne birde bu çıktı. Yeni vergiler geliyor sanki...
 
ah keşke şifresiz olsa da adam gibi odamdan seyredebilsem maçları..
 
süperonline da süper lig macları ihalesine cok ciddi olarak adaydı en son.
 
maçlar TRT'den değil bizim arka bahçede olsa yine izlemem yine izlemem zaten.. :D :D :D
 
bunu aydın doğan almasın diye yapmaya çalışıyorlar
yoksa umurlarında olduğundan değil
 
Geri
Üst Alt