Triger seti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 07KaoS07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

07KaoS07

Kayıtlı Üye
1994 model seat ibiza 2.0 gti model aracıma triger değiştirmem gerek acaba bilinen bir site varmı veya parçayı başka bi yerden temin etsem daha ucuza getirebilirmiyim diye soruyorum ki 500 lira işçilik hariç bence yüksek bir rakam 94 model bir araç için ... çünki yapılması gereken üst kapak ve karter contaları da değişmesi gerekiyor ne kadar az maliyetle kurtarsam o kadar iyi şu yok günde ☺ şimdiden teşekkürler yardımlarınız için .. saygılar

1994 model seat ibiza 2.0 gti model aracıma triger değiştirmem gerek acaba bilinen bir site varmı veya parçayı başka bi yerden temin etsem daha ucuza getirebilirmiyim diye soruyorum ki 500 lira işçilik hariç bence yüksek bir rakam 94 model bir araç için ... çünki yapılması gereken üst kapak ve karter contaları da değişmesi gerekiyor ne kadar az maliyetle kurtarsam o kadar iyi şu yok günde şimdiden teşekkürler yardımlarınız için .. saygılar
Oto2000 e sormanız gerekir gerekirse gebze de parça satan arkadaşımız var ona sorabilirim

Fiyat alırsanız memnun olurum üstadım.. bu arada sticker elime ulaştı çok çok teşekkürler zahmet verdim..

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt