Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Triger Kayışı Ses Yapar mı ?

Mert abim zincirli triger durumuna göre değişiyo bildiğim kadarıyla zamanla..
velakin boşluk yapmış bollaşmışsa kopma riski de artıyo doğal olarak herhalde..ama şu zamana kadar kopan zincir triger hiç duymadım. ??

Km ve bakım periyotlarının ne kadar sağlıklı olduğu ile alakalı değişiyor Yiğit. Ve ben kopanı biliyorum :)
 
Km ve bakım periyotlarının ne kadar sağlıklı olduğu ile alakalı değişiyor Yiğit. Ve ben kopanı biliyorum :)

performanslı kullanım olumsuz etkiliyodur doğal olarak herhalde..
ve en çok nası zarar görüyo peki bu zincir Mert abim. ??
 
Doğrudur Görkem iki adet gergi tamponu içerisinde bir yağ koruması içerisinde dönüyor ekszantrik zincirleri. Senin yağ pompasıda zincirli ve ses yapar zamanlar boşluk oluşarak. Aracı alttan lifte aldığında çalıştır eğer gerçekten boşluk yapmışsa şıkır şıkır duyabilirsin bile

o zincir koparsa motor kitlersin dedi bana zincirde 400 tl civarıymış kavi bunu diyen
 
Zincir koparsa aracın yağ pompası vasıtası ile motor içine yağı pompalayamaz ve yüksek devir yüksek hızda koparsa dedikleri gibi motoru kilitlersin. Şehir içi trafikte isen kurtarma şansın daha yüksek yağ lambası yanar ve hemen aracını stop edersin ve çekici ile doğru servise
 
Valla Görkem o kısmı işte Sibell hanıma veya Mustafa ya (diesel) soracaksın. Malum ben eksperim artık servis danışmanı değil :)
 
Geri
Üst Alt