Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Trafik sigortası

arkadaslar sıgorta lar sehırlere gore farklılık gosterır ıstanbul ızmır ve ankara bırıncı rısk derecesınde oldugundan dolayı o plakalar ın sıgorta degerlerı yuksek
 
ağbi senin geçen yıldan kaza vardır trafik sigortandan ödenmiştir dicem ama 260 tl çok sen nasıl o paraya yaptırdın anlamadım?

görkem arabayı mayıs da altım..alır almaz trafik sigortası yaptırdım 277 tl para ödemişim şimdi baktım..ben kaza falan yapmadım..eğer benden önceki kaza yapmışsa ve buna yansılıtılıyorsa..adalet bunun neresinde..oj ne ala ben çarpayım arabayı satayım alan kertilsin bende gidip sıfır alayım arabada kaza yok ben yırttım..sonra gene vurayım alan ödesin ben gene yeni alayım..ne garip bir uygulama bu anlamadım gitti..
evt araçta kaza var ama arabanın eski sahibi vurmamış ki..birisi geri geri gelirken kapıya vurup saçını yırtmış..onu da kasko yapmış..kaskoya de fahiş fiyat ödedim..yok 2004 müş falanmış pişmanmış..hay sigorta şirketleri :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
 
Model eskidikce fiyatı daha da artıyo ya...:)
 
bu arada trafık sıgortasında arac eskı yenı kalıtelı ucuz fıyat farketmez hatta yaptırabıldıgınız kadar kalıtesız kotu bır sırketten sıgorta yaptırabılırsınız cunku sadece bızım verdıgımız zararları karsılıyor
 
3 gün önce yaptırdım 2010 model 510 tl axa oyak.. şirket üzerine kayıtlı 34 plaka.. şirket fiyatları farklıymış
 
Bugünde kaskoyu yaptırdım, Anadolu Sigorta. Peşin 927 TL.
 
arabayı aldın
benzini bi dert kaskosu bi dert trafik sigortası ayrı dert
vay arkadaş
 
Geri
Üst Alt