Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Trabzonsporlular köşesi

46817_571736586179113_1449494565_n.jpg
 
Verilmeyen nizami golümüzü saymıyorum. Yanlış kadro seçimi ve bamba'nın kendi kalesine attığı 2 gol oyunun skorunu belirledi. Futbol biraz da şans işi. fb bugün çok ballıydı üstüne TRabzonun da saçma sapan oyun anlayışı eklendi ve sonuç ortada. Bülent yıldırım yine formasını üstünden çıkaramadı bugün. Yenilgiye kılıf aramak değil bu ama Emre 2 kere , Kuyt ve Salih birer kez elle topu kesmesine rağmen sarı veremedi. fb li oyuncular yere düştüklerinde zırt diye düdüğüne asılan bülo TRabzon lu oyunculara yapılan faulleri es geçti. Saçma bir şekilde kendine çarpan topu oyunu durdurup kendisi başlatması fb nin 3-0 önde olmasının verdiği rahatlıktan olsa gerek. Bu arada Sadri ye de 2 çift lafım var. İçinde azıcık TS sevgisi varsa bavulunu al çek git.
 
Didier Drogba'nın eski takımı olan Shangai Shenhua'nın bir şampiyonluğu şok bir şekilde elinden aldındı.​
Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba'nın eski takımı olan Çin ekiplerinden Shangai Shenhua'nın 2003 yılında kazandığı şampiyonluk şike yapıldığı gerekçesiyle elinden geri alındı.

Sezon başında Chelsea'den Nicolas Anelka ve Didier Drogba gibi isimleri transfer eden Çin Ligi ekiplerinden Shenhua tüm dünyada ismini duyurmuştu.

Çin'de üç yıldır yürütülen şike davası ise nihayet sonuçlandı. Buna göre ise Çin Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Nan Yong'a ve Xie Yalong'a ömür boyu hak mahrumiyeti cezası verildi. Sonuçlanan şike davasında ise Drogba'nın eski takımı Shenhua da nasibini aldı.

2003 yılında şike yaptığı ortaya çıkan Çin ekibinin elinden şampiyonluğu aldındı. Kulübe bir milyon yuan para cezası da verilirken Şanghay temsilcisi önümüzdeki sezona -6 puanla başlayacak. Not: Alıntıdır.


Avrupa nın en iyi liglerinden biri olan İtalya'da Juventus küme düşürülerek eksiden 2. lige başlarken; elin çinlisi 2003 yılındaki lider takımın şampiyonluğu geri alırken bizim TFF ne iş yapar anlamak mümkün değil. Bizim memlekette adalet nasıl işliyor? Şunu da eklemeden geçemiyecem: Daha düne kadar polis arabalarını ters çeviren taraftarlara ceza verilmezken; evine gitmek isteyen TS taraftarlarına biber gazı sıktıran zihniyete ne demeli?
 


Bana bak Çocuk Hasan, Yaşının ve konumun gereği gibi davran. Haddini aşacak işlere girişme, zaten canımız sıkkın.
Her fısatta Hamsi diye takılırsınız, ama bulduğunuzda da kılçıklarıyla yersiniz. Bazı şeyleri yazmadan biraz düşün. Yaşdaşın, okul çocuklarının forumu değil burası.

Ayrıca burası Trabzonsporluların köşesi. Trabzonsporlulara sataşma sitesi değil.

Yanlışlıkla olur böyle şeyler. Bursaspor Şampiyon olduğu yıl Birileri Saraçoğlunda 20 dk. kendi çapında kutlamıştı şampiyonluğu hatırlatırım. Onlar ne beyinliydi acaba.....
 
Bana bak Çocuk Hasan, Yaşının ve konumun gereği gibi davran. Haddini aşacak işlere girişme, zaten canımız sıkkın.
Her fısatta Hamsi diye takılırsınız, ama bulduğunuzda da kılçıklarıyla yersiniz. Bazı şeyleri yazmadan biraz düşün. Yaşdaşın, okul çocuklarının forumu değil burası.

Ayrıca burası Trabzonsporluların köşesi. Trabzonsporlulara sataşma sitesi değil.

Yanlışlıkla olur böyle şeyler. Bursaspor Şampiyon olduğu yıl Birileri Saraçoğlunda 20 dk. kendi çapında kutlamıştı şampiyonluğu hatırlatırım. Onlar ne beyinliydi acaba.....

Ben Şakalaşıyordum abi ama yanlış anlamışsın, bir daha yazmam, paylaşmam.
 
Trabzonspor'un uğradığı şike haksızlıkları karşısında sessiz kalmayarak Avrupa'da önemli işler yapan İbrahim Ertürk, "FİFA ve Mafya" kitabıyla ünlenen Thomas Kistner ile bir görüşme yaparak bu önemli ismin Almanya’nın en yüksek tirajlı gazetelerenden Süddeutsche Zeitung ‘de bir haber yapmasını sağladı.
Haberde, şike sürecinde yaşanan tüm detaylara yer verildi. Kistner imzalı haberde Trabzonspor taraftarlarınca dünyanın her yerinde düzenlenen Temiz futbol eylemleri, FİFA ve UEFA eylemleri, paneller, Aziz Yıldırım’ın ceza evinden Fenerbahçe başkanı seçilmesi, ceza mahkemesi tarafından hüküm giydiren Aziz Yıldırım'ın TFF tarafından beraat ettirildiği, Fenerbahçe'nin üyesi olan Başbakan Erdoğan’ın Fener’i kurtarmak için ortaya attığı “Kurumlarla kişileri ayırmak gibi Hukuk Cinayeti ve bunu UEFA başkanı Platini ile dahi konuşması da yer aldı
Platini'nin bu görüşü anlayışla karşılamasına rağmen, böyle bir şeyin olamayacağını söylemesi. Buna rağmen aradan geçen o kadar zamana rağmen UEFA'nın bir şey yapmaması. Eski FİFA hakeminin, Platini'nin rüşvet aldığı konusundaki sözleri, eski Fenerbahçe yönetim kurulu üyesine ait Yapı Kredi Bankası'nın şampiyonlar ligine sponsor olması, çiçeklerin sulanması, inşaat işleri, tarladaki keçileri hemen her şeyi yazdı Kistner..
Kistner, UEFA ve FIFA'nın şimdi zor durumda olduğuna, sporun içinden gelen ve amacı şampiyonluk, küme düşme ve çıkma olan şikenin daha önemli olduğuna, gündemin bahis şikesinden asıl bu şikeye çevrilmesi gerektiğine, Çin'deki şikeye ve yaptırımına dikkat çekti..
Kaynak :Alıntıdır.
 
[video=youtube_share;6O2w92EQ9YI]http://youtu.be/6O2w92EQ9YI[/video]

Mersin'de galibiyeti getiren gol... (Dk. 35 Paulo Henrique)​
 


Antalya'da galibiyeti getiren gol... (Dk 35 Marek Sapara)​
 
Geri
Üst Alt