Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toyota Trulli-Glock mücadelesinden memnun

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Monza'daki İtalya Grand Prix'nin son turlarında Toyota çifti Jarno Trulli ile Timo Glock arasında oldukça yakın bir mücadele yaşanmıştı.

Yarışın 53'ncü turuna anlatan Trulli, "Bordürlere çıktım ve Timo'nun önünde yarışa devam ettim. Lesmo virajına girerken pozisyon mücadelesi veriyorduk. Ben dışardaydım, o yüzden dezavantajlı durumdaydım ama atak yapmaya devam ettim. Ama pistte kalamadım ve çakıl havuzunu ziyaret edince birkaç sıra kaybettim" dedi.

Takımın puan alamamasına karşın takım arkadaşları arasında rekabetin de keyif verici olduğunu kaydeden Trulli, "Sıkı ve centilmence bir çekişmeydi. İkimizin de kaybedeceği çok fazla birşey yoktu, yani 11. olmakla 14. olmak arasında fazla bir fark yok. Taraftarlar için de keyif verici bir mücadele oluyor" diye konuştu.

TF109'un Monza'daki performansı beklentilerin altında kalırken Toyota F1 Başkanı Tadaşi Yamaşina da, her iki pilotun gayretlerini takdirle karşıladığını ifade etti.

Yamaşina, "En azından, yarışın sonuna doğru Jarno ve Timo'nun mücadelesiyle taraftarlarımız için heyecan verici bir aksiyon içinde olduk ve mücadele ruhumuzu gösterdik" dedi.

Toyota klasmanda beşinci sırada bulunuyor. Trulli ve Glock ise, sırasıyla sekiz ve 12. sıradalar.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt