Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cezmi abi benim araçtada aynı durum söz konusu hatta yağı falan da yeni yani.fakat belirtildiği gibi gaza basınca vites 1-2 cm oynama yapıyor
bence yağdan değil bu benim ikinci toledom ve ikisi de böyle idi
Benim Toledo 5K da vitesle ilgili böyle bir durum yok... titreme falan da gözlemlemedim... Rolantideyken bizim araçlar düşük devirden kaynaklı biraz sarsar ama hareket halinde kaya gibidir...motor kulaklarına baktırmak lazım. Frenlemede de problem yaşayan görmedim. Ki bizim araçlar sağlam tutunur, frenlemede tedirgin etmez. Biraz masraf yaptıracak toledo nuz belli ki 😱key:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.