Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tokat'ta Devriyeden Dönen Askerlere Hain Saldırı: 7 Şehit

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
Tokat'ın Reşadiye İlçesinde, Teröristlerce Düzenlenen Saldırıda Şehit Olan 7 Asker ile 3 Yaralı Askerin Kimlikleri Belirlendi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 7 asker ile 3 yaralı askerin kimlikleri belirlendi.

Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler'in verdiği bilgiye göre, ilçeye bağlı Sazak köyü yakınlarında teröristlerce pusuya düşürülen askerlerden Uzman Çavuş Harun Arslanbey (Adana) ile erler Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca (Hatay) şehit oldu.

Saldırıda, Uzman Çavuş Yusuf Öztürk ile erler Emrah Mandıralı ve Arif Temel yaralandı. Yaralı erlerin tedavileri Tokat ve Niksar Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Öte yandan, haberin duyulmasının ardından vatandaşlar Reşadiye Devlet Hastanesi'ne geldi. Hastane önünde toplanan kalabalık teröre tepki gösterdi ve hastane yönetiminden bilgi almaya çalıştı. Polis ve jandarma, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
 
şehitlerimize allah rahmet eylesin, ailelerin acıları bizim acımızdır ve bu hesap bir gün dönecektir.
 
Yiğidim hergün haberlerde izlerken sinir krizi geçirmiş olduğum haberleri buradan paylaşmamanı rica edeceğim senden. İnan olsun ağzıma bir çok şey geliyor söyleyecek ama bunun yeri burası değil. Her zaman söylüyorum bunlara daha fazla yürek dayanmaz ve herkes bunlar için yapması gerekini iyi bellesin. Zamanı geldiğinde bir vatandaşlık görevimiz olan oy'umuz vermekten imtina etmeyelim. Bu vatan bizim...
 
allah rahmmet eylesin..ruhları şad olsun..
 
Allah belalarını versin şerefsizlerin.Anca pusuya düşürürler zaten.Şerefsizler delikanlı olup çıkıp çatışamazlar.Mayınla,pusuyla askerimizi öldürürler.Ondan sonra birileri de meclis'e çıkar ''Demokrasi'' dersi vermeye kalkar.Ne demokrasisi? Vatan Sevgisi ne zamandır Açılım'a gerek duymuş? Bu adamlar vatanını sevsin diye illa onlara fazladan haklar mı vermek lazım? İlla farklarının olması mı lazım? Açılım yapmadan bu adamlar vatanını milletini sevmiyorsa varsın sevmesin.Doğu,GüneydoğuAnadolu savaş alanı gibi.Bunların sorumlusu kim? Adamların bahaneleri de imralıda yatan köpeğin kaldığı odanın 6cm küçülmüş olması.O gösterilere katılanın alayını keseceksin ondan sonra görecekler açılımı.Kimse kusura bakmasın herşey bir yere kadar.Sevgi de bi yere kadar, saygı da bi yere kadar.Onlar iyilikten anlamazlar.Afedersiniz yediği kaba tüküren şerefsiz bunlar.Bunlar bu ülkede durduğu sürece biz bunların acısını çekeceğiz.Askerimizi öldürecekler,milli değerlerimize sövecekler,10-15 tane çocuk yapıp bizim verdiğimiz vergileri sömürecekler,Terör illetini başımızdan eksik etmeyip ülkeyi hergün biraz daha geriye götürecekler; Ben tutup bunlara kardeşim diyeceğim.O devir eskidendi.Benim böyle kardeşim yok.Açılımı da onlara değil bize yapsınlar. Hiçbir hakkımız yok.''Ne Mutlu Türk'üm Diyene'' demenin suç olduğu bir ülkede yaşar hale geldik.Beşir Atalay diyorki; ''Açılıma karşı gelenler tarih'e hesap vermek zorunda.'' Hiç merak etmesin; bizim hesabını veremeyeceğimiz birşey yok.Kendiler öteki dünyada şehitlerimize hesap versin.
 
Emre o adamları iktidar yapanlar düşünsün.Benim vicdanım rahat.Bu adamlar %50'ye yakın oyla iktidara geldi.Ülkenin yarısı otursun düşünsün ben nasıl hesap vereceğim diye...

%50 değil %47 e yasal olarak %47 azınlıktır. azınlığın oyu ile çoğulu temsil etme demokrasisi olan ülkemizde 3 5 adinin faturasını bizlere ödetmeye kalkıyorlar.
 
Yemek sırasında küçük oğlum bile beni televizyona niye çıkartmıyorlar diye sordu bize.Hanımla ikimiz önce anlıyamadık ne olduğunu.Ne yapacaksın diye sorunca onları mahvedicem dedi,hanımla birbirimize bakarak hayretler içinde kaldık şok olduk.Haberleri izlerken tuh tuh vah vah diyorduk o sıra hanımla 5 yaşındaki oğlmuz bile bizim üzülmemizden etkilenmiş.
 
%50 değil %47 e yasal olarak %47 azınlıktır. azınlığın oyu ile çoğulu temsil etme demokrasisi olan ülkemizde 3 5 adinin faturasını bizlere ödetmeye kalkıyorlar.

Emre sanki bunLar %47 oy aldı başka bir parti %53 mü aldı? Adamlar bariz şekilde farkı attı iktidar oldu.2 dönemdir de bu ülkeyi yönetiyorlar.
 
Geri
Üst Alt