Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
grafikler videoda bile pek güzel değil gibi yahu..GT5 varken ertelenebilcek bi oyun aslında bi yerde tarzı da farklıdır Test Drive'ların..PS1 zamanında Test Drive 6 keyifliydi fizikleri pek gerçekçi olmasa da eğlenceliydi..yine de oyunu güzel detaylandırmışlar gibi görünüyo içerik olarak..bunun yanında bu oyunun direksiyona pek ihtiyacı yokmuş gibi duruyo.. 🙂
oyunla aram nedense hiç tam anlamda ii olmadı, arada bi esiyor arkadaşlardan alıp bitiriyorum sonra bi 6 ay falan aramıyorum🙂 call of duty 4 oynamıştım en son, 7 çıkmış çok iimiş🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.