Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ampullerinden biri patlamış olabilir, sonradan takılmış olan led varsa(plaka, geri vites, canbus olmayan far vs) bunlara yakmış olabilir ama genel olarak ampullerle alakalı bir sorun olunca yanıyor ve sağ sinyalinizi kontrol etmenizi öneririm orada da bir problem olabilir ön, arka yada aynalarda.
Aracı 2 gun once ikinci el aldim .onceki sahibi sonradan beyaz far taktırmış. Farlar yaniyor sorun yok acaba Uyuşmazlık gosterdigi için mi bu uyariyi veriyor. Eger bu yuzdense sorun cikartmayacak beyaz ampül oneriniz varmı?
Yaginda bir sorun yok. Yalniz resimdeki on sag sinyali kontrol edin uyarisini verdi. Bu uyariyi sadece kisa farlari acinca veriyor.dun servise gittim sinyal lambasını degistirdi. Sorun giderildi sandim.bugin yine ayni uyariyi verdi. Aracin ilk sahibi araca beyaz ışık taktirmis .bununla alakali olabilir mi acaba yuvaya zarar mi vermis?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.