Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC' yi çok incelemedim şahsen, nasıl bir telefondur pek bilmem ama çok samimi bir arkadaşımda var, aynı model değildir sanırım ama aldığı güne lanet okuyor
HTC' yi çok incelemedim şahsen, nasıl bir telefondur pek bilmem ama çok samimi bir arkadaşımda var, aynı model değildir sanırım ama aldığı güne lanet okuyor
olabilir her modeli aynı değil özellikle htc touch hd ve bunun benzeri olan modelleri çok rahat olmuş. bende zamanın da htc touch p3450 kullanmıştım hakkaten lanet olsun olmaz böle kanser bir telefon. sora tekrar bu sefer turkcellin sattığı htc touch2 t3333 olanını aldım gene eşşek aynı eşşek. ama touch hd bambaşka bir dunya heleki hd2 yi hiç karıştırmıyorum. almak isteyen duşunen varsa kaçırmasın derim sapık bir alet.
kesinlikle dun nihaytinde bir arkadaşımda canılısını görup inceledim ve olay budur dedim. biraz daha kendilerini sıksalarmış ı phone olacakmış ama işte nede olsa windows mobile 6.1 ama oldukça stabil ve başarılı. kesinlikle alacam halen daha arıyorum. alacağım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.