Tdi Sportumun son hali....

Emre arkadasım ıbıza cupra aldıktan sonra zaten aklın yolu bır tdı almalı dıyodum sımdı ıyıce tdı dıye kıvranmaya basladım🙂 Buyuk ıhtımal tdı olcak aklımda guzel projeler var😉

hadi bakalm bizde merakla bekliyoruz o zaman 🙂

can projelerini bizimle de paylaş. can bizi diskoya götür. 😀 söylüyorum abicim ekonomi ve güç birleşimi bir araç. asla pişman olmazsınız 😀

can projelerini bizimle de paylaş. can bizi diskoya götür. 😀 söylüyorum abicim ekonomi ve güç birleşimi bir araç. asla pişman olmazsınız 😀

Devır ekonomı devrı abı ogrencı adamız hala o yuzden dızel olması en hayırlısı benım ıcın🙂 Once arabayı alalım da sonra yazmaya baslıcam projelerı,dereyı gormeden pacaları sıvamamak lazım 😀

Devır ekonomı devrı abı ogrencı adamız hala o yuzden dızel olması en hayırlısı benım ıcın🙂 Once arabayı alalım da sonra yazmaya baslıcam projelerı,dereyı gormeden pacaları sıvamamak lazım 😀

ben ekonomi konusunda çok memnunum arabamdan. anormal güçte bir benzinliye denk gelmedikçe de dumanını yedirirsin herkese. gerçi sen biliyosundur arkadaşının cuprasından doğru 🙂 🙂

çok yakışmış mehmet aracın rengine de çok uymuş, bizim pedere güvenemediğimden taktırmak kısmet olmadı bizim buranın kaldırımları çok yüksek olduğu için kesin yanaşırken kırar beni de üzer 🙁

çok yakışmış mehmet aracın rengine de çok uymuş, bizim pedere güvenemediğimden taktırmak kısmet olmadı bizim buranın kaldırımları çok yüksek olduğu için kesin yanaşırken kırar beni de üzer 🙁

sağol eser. bence kırılmaz çok esnek bir parça

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt