Tavsiye ayna kaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alihan_46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim aracım kırmızı renk. Aynanın alt kısmında siyah plastik kısım var. Oraya yaptırmak istedim carbon folyo fakat tutmaz dediler. Komplesini kaplatsan da güzel durur. Şu fikir verir sana http://instagram.com/seatleontdidsg

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben kaplamayı önermiyorum en iyisi boyamak

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kaplama yaptırdım ama foto çekmedim çektiğinde atabilirim şahsen ben kendim beğendim güzel oldu ancak araç yıkanırken tazikli suyu yakından tutturmamak lazım

Benim aracım kırmızı renk. Aynanın alt kısmında siyah plastik kısım var. Oraya yaptırmak istedim carbon folyo fakat tutmaz dediler. Komplesini kaplatsan da güzel durur. Şu fikir verir sana http://instagram.com/seatleontdidsg

Tam istediğim buydu işte bu carbon atma yapmaz umarım kime sorsam olmaz diyor çirkin olur dediler ama 10 numara olmuş bence teşekkür ederim kardeşim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aynayı 5d carbon folyo kaplatmayı düşünüyorum aramızda yaptıran varsa fotosunu atabilir mi yada sizce yapılsa güzel durur mu ? teşekkürler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Ben aynamı kaplatmadan önce sizin aklınıza takılan tüm soruların aynısını yaşadım. İlk önce sulu kaplama yaptırmak istiyordum. Kaliteli duruyordu çünkü 2 aynaya 50 tl gibi güzel de bir fiyat aldım. Ancak kaplama için aynanın hep zımparalanması gerekiyor, hem de bir yere sürttüğünüzde çok kolay atma yapıyor Bu nedenle vazgeçtim.

Fotoğraftaki araç sahibiyle görüşmüştüm daha önce. Arkadaş bunları direk fabrikasından orjinal carbon olarak getirmişti. Zaten bu arkadaş arabasına haricen 10- 15 bin masraf yaptı. Belki daha fazla 🙂

Karbon kaplamaya gelirsek; Karbon kaplama diğer kaplamalara göre daha kalın. Kaplatacağım yerde vardı. Yaparım ama kalkma yapar büyük ihtimalle dedi. Bu nedenle ben de siyah film kaplattım. Şu anda memnunum bir sıkıntım yok 🙂 Resimleri ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_2900.JPG
    IMG_2900.JPG
    185.5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2902.JPG
    IMG_2902.JPG
    150 KB · Görüntüleme: 80
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri