Şahin ŞAHİNKAYA
Kayıtlı Üye
- Katılım
- 17 May 2020
- Mesajlar
- 20
- Yaş
- 40
Teşekkürler bilgi içinSeat Leon MK2 2010 - 2012 Aerodinamik Ön Tampon (Fiber) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sanki istediğinizden ama satıcıya sorabilirsiniz düz plaka uyumlu mu diye.
Yetkili servislerde olacağını hiç düşünmemiştim🙂 istediğim olsun da serviste olsun , gına geldi aramaktan dediğiniz gibi farklı farklı kalıp yapmışlar. Plaka yeri standart derken bu resimdeki gibimi onumu kastettiniz , servisteki birebir görünüş olarak bununla aynımı ?Hocam bu tampon mk2 leonun aero body kit ön tamponu. Servislerde aero ön tampon diye satılır. Plaka yeri standarttır. Bu piyasadaki fibercilerin yaptıkları derme çatma işlerde gittikçe evrim geçirdi. Fiber almanı önermem. Çabuk çatlar ve tam orjinal şekilde oturmaz. Servisden almalısın. Ama fiyatı yüksektir.
Valla tam hatırlamıyorum plaka yerini ama servistekini götünce bunlar yanında yamuk yumuk duruyor. Zaten arada ciddi fark var. Onu görünce fiberi gözün görmez daha. Ki fiber ywpıcağına orjinal tamponu kullan daha iyi..Yetkili servislerde olacağını hiç düşünmemiştim🙂 istediğim olsun da serviste olsun , gına geldi aramaktan dediğiniz gibi farklı farklı kalıp yapmışlar. Plaka yeri standart derken bu resimdeki gibimi onumu kastettiniz , servisteki birebir görünüş olarak bununla aynımı ?
10.000 TL dedi ve karşılıklı sustuk boya işçilik vs hariç. Teşekkürler yanıtlar için , Ankara’da aradığımı buldum fiber falan ama kıyamadım o parayaValla tam hatırlamıyorum plaka yerini ama servistekini götünce bunlar yanında yamuk yumuk duruyor. Zaten arada ciddi fark var. Onu görünce fiberi gözün görmez daha. Ki fiber ywpıcağına orjinal tamponu kullan daha iyi..
Evet evet , kendiside şaşırdı , bayağıdır ürüne bakmadığını söyledi nasıl artmış böyle demekten kendini alamadı. Sadece ön tampon tr de 1 adet kalmış farklı şehirde stokta harici yokmuş. Neticede 1200 dolar bize pahalıSadece ön tamponamı 10 bin dedi ? Yanlışlık olmasın.