Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Türkiyeden temin edilebilinecek ürünler...

muratcantona

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ara 2009
Mesajlar
973
Yaş
34
Arkadaşlar asagıda yazcagım bı kac urun cok faydalı kendı tavsıyemdır turkıyede temınedebılırısınız reklam olmasın dıye nereler oldugunu yazmıyorum ...

MEGUİARS ÜRÜNLERİ

NXT Generation® Car Wash (Cilalı Yıkama Şampuanı ve Koruyucu)

Son teknoloji ürünü sentetik ve polimer bazlı bu şampuan kire derinlemesine nüfuz edip aracın üzerindeki koruyucu tabakayı sökmeden kiri yüzeyden kaldırır. Ph dengeli formülü ve yumuşatıcı içermesi nedeniyle lekesiz bir yüzey oluşumu sağlar.

Smooth Surface™ Clay Kit (Yüzey Temizleme Seti) Kil seti

Meguiar's Smooth Surface™ Yüzey Temizleme Kiti ile aracınızın yüzeyinede oluşmuş yapışkan kirleri kolaylıkla giderebilirsiniz. Aşındırıcı olmayan kilimiz boya serpmesini, reçineyi, endüstriyel atık ve diğer yapışkan kirleri güvenle yüzeyden kaldırarak kolay ve uzun ömürlü waxa imkan verir. The Smooth Surface™ Yüzey Temizleme Kiti yüksek performans sağladığı gibi Cleaner Wax (Temizleyici ve Koruyucu Sıvı Wax) ve Mikrofiber Silme Bezi içerdiğinden çok ekonomiktir.

NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 Boya Koruyucu Wax

NXT Generation™ Tech Wax 2.0 parlaklık ve korumada yeni bir boyut oluşturan bir teknolojiye sahiptir. Yeni ve geliştirilmiş formül derin ve zengin bir parlaklığın yanısıra ıslak bir görünüm oluşturur. Hydrofobik Polimer Teknoloji™ oksitlenme, korozyon, UV ışınları ve solmaya karşı koruma sağladığı gibi aynı zamanda yüksek seviyede bir su iticiliği oluşturur. "Sudan korkan" anlamına gelen "hidrofobik", yüzey gerilimini artıran bir koruma oluşturarak her yıkamadan sonra suyun yüzeyden kaymasına neden olur.

Ultimate Quik Detailer® Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu

Derin bir parlaklık ve su iticilik sağlayan ileri teknolojiye sahip sprey yüzey temizleyici! Otomobil tutkunlarına ilk sprey yüzey temizleyiciyi sunan Meguiar’s® şimdi de boya koruyucunun ömrünü uzatan sprey formüldeki temizleyiciyi sunuyor. Bu özel formül göz kamaştıran sonuçlar sağlıyor. Hidrofobik Polimer Teknoloji™ sayesinde bu yüzey temizleyici; suyu kaydıran, yıkamalar arası devam eden ve boya korumaya ilave koruma katan bir özelliğe sahip. Devrim yaratan polimerlerin oluşturduğu reaksiyon yüksek seviyede bir yüzey gerilimine neden olmakta. Sonuç, daha kaygan, daha zengin görünümlü bir yüzey ve yüksek seviyede su iticiliği. Bezin yüzeyden kaydığını hissedeceksiniz. Nazik ve yüksek kaydırıcılığa sahip formül yeni teknolojiler dahil her tür boyada güvenle kullanılabildiği gibi günlük yapışkan kirleri ve tozları kolaylıkla giderir. Ürünün kullanım kolaylığı aracınızı 10 dakikada silmenize olanak verir.

Gold Class™ Deri Yüzey Temizleyici ve Koruyucu Losyon

Ödül almış bu ürünümüz, nazik derileri, zararlı ve kaba solventler kullanmadan, tek adımda temizler ve koruma sağlar. Yüksek kaliteli temizleyiciler sayesinde derinlemesine temizler. İçerdiği özel yağlar, suni parlaklık ve yapışkanlık değil, derinin nemlenip nefes almasına olanak verir.


Quik Out™ Halı ve İç Döşeme Temizleyici ( ÇOK BASARILI BI URUNDUR )

Meguiar's® ve Bissell®, teknolojilerini birleştirerek Meguiar’s Quik Out™ Halı ve İç Döşeme Temizleyici'yi ürettiler. Oksijen etkili formülüyle liflerde bulunan lekelere derin bir şekilde nüfuz ettiğinden, geleneksel köpüklü temizleyicilerden farklıdır. Motor yağı, yağ, hayvansal kirler ve kahve gibi zor lekeleri gidermek için tasarlanmıştır, agresif kimyasallar ve çamaşır suyu içermez.

NXT Generation® Tech Protect Vinil, Kauçuk ve Plastik Yüzey Koruyucu

Günümüzdeki vinil, kauçuk ve plastik yüzeylerde uzun ömürlü bir parlaklık ve dayanım için formülüze edilmiştir. NXT Generation® Tech Protect formülündeki Sentetik Polimerler sayesinde tüm vinil, kauçuk ve plastik yüzeyleri hem temizler hem de korur. Bu yüzeylerin orijinal görünümlerini, elastikliklerini ve solmamalarını sağlamak için özel bir uygulamaya ihtiyacı vardır. NXT Generation® Tech Protect Sentetik Polimerlerin yüksek konsentrasyonu ve patentli anti-ozon formülüyle pazardaki en iyi "hepsi bir arada" bir koruyucudur.

Plast-X™ Saydam Plastik Yüzey Temizleyicisi ve Cilası

Kolay kullanım sağlayan zengin jel formülü sayesinde rijid ve elastik saydam plastik yüzeylerde optik berraklık sağlar. Düşük dereceli oksitlenmeyi, kimyasal renk bozukluğunu, yapışkan kirleri, leke ve ince çizikleri kolaylıkla giderir. Su itici polimerler oluşturduğundan uzun ömürlü ve dayanıklı bir koruma sağlayarak plastiğin saydamlığını ve güzelliğini güçlendirir.

AUTO GLYM firması urunlerı

Super Resin Polish

Periyodik cilalama ile yüzeye zararlı kirleri hassas bir şekilde alır ve değerli boyalı yüzeyi çevrenin sert etkilerinden koruyan parlak ve sağlam bir tabaka oluşturur.
Uluslararası takdir görmüştür. Kullanımı oldukça kolaydır.
Temizleyici,parlatıcı ve koruyucunun tam bir bileşimidir.
Metalik,parlak ve su bazlı olanlar dahil yeni veya hafif bozulmuş tüm araç boyaları için idealdir .
Olağanüstü güzelleştirici etki ve genel çevre zararlarına karşı mükemmel koruma sağlar.
Kullanımdan sonra , tam bir parlaklık elde etmek için bir kat Extra Gloss Protection uygulayın.

Bu urunlerın hepsı kendımın kullandıgı ve kullanmanızı tavsıye ettıgım urunlerdır
 
muratcan ya ultimate quick detailer almak istiyorum ben ama kaç paradır ve nerden alınır acaba?
 
Fiyatı 53 Lira, bütün Meguiars bayilerinden temin edebilirsin...

Sağolasın Emre cevabın için. Peki bu bayiler nerde bulunuyo? Avrupa yakasında var mı? Bana birisi tek tek mal satmıyolar demişti ama Meguiars bayileri için?
 
Sağolasın. Demin sağolsun muratcan da pm atmış zaten. Maslakta varsa maslaktan alırım ya uzaklara gitmeye gerek yok :)
 
meguıarstan yerıne ebay kullan kaya veya toptancılarından al %20 daha ucuz dısarda unutmadan fenerbahcede var bırde meguıars zaten egıtım yerı fener ...
 
Doğrudur. Bakıyım zaten alacagım ürün 50TL'lik. Karşıya git gel 20TL'lik benzin yakarım ben :D Zaten maslakta oldugum için direk burdan alsam daha mantıklı.

Ebay olayı mantıklı aslında da hiç kullanmadım ya. Onada bi bakıyım ama ömercan sagolasın.
 
Doğrudur. Bakıyım zaten alacagım ürün 50TL'lik. Karşıya git gel 20TL'lik benzin yakarım ben :D Zaten maslakta oldugum için direk burdan alsam daha mantıklı.

Ebay olayı mantıklı aslında da hiç kullanmadım ya. Onada bi bakıyım ama ömercan sagolasın.

yardımcı olabılıyorsak sorun yok:) unutmadan amerıkanı kullan ebayde orada daha ucuz avrupadan ....
 
Emre ya bu arada siteyi inceledim de maslak'ta görünmüyo. Senin bildiğin yer neresi acaba? OtoSanayi'de mi?

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

yardımcı olabılıyorsak sorun yok:) unutmadan amerıkanı kullan ebayde orada daha ucuz avrupadan ....

fenerbahce-bostancı-maltepe sahil filan hepsi aynı yer mi :) ?
 
Emre ya bu arada siteyi inceledim de maslak'ta görünmüyo. Senin bildiğin yer neresi acaba? OtoSanayi'de mi?

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:17 ----------



fenerbahce-bostancı-maltepe sahil filan hepsi aynı yer mi :) ?

fenerbahcede stadın yanında var orası zaten ılk ve egıtım yerı olan yer yanı anlıcagıın dırek orayı dusunmelısın ... maltepe yenı acıldı sahılde ıdealtepe koprusu altında bostancıdakı sanırım bayılık falandır yanı meguıars oldugunu sanmıyorum gormedım cunku belkı yenı acılmısda olabılır ....
 
Hmm anladım. Bakıyım alcam artık bi yerden. Fener stadının altı kolaymış.
 
Geri
Üst Alt