Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Türk işi F&F filmi

tam özenti film i olmuş hele arabalar tam çaça
 
Verdiği mesaj güzel fakat çekimlerde daha kırk fırın ekmek yenmesi lazım. Hele oyuncular çok yapmacık oynamışlar. Ve kaza yapan megane ın kazalı halini göstermemişler. Tam özenti filmi olmuş hakkaten. Mümkünse bırakalım bu işi başkaları yapsın. Hele arabalar felaket. Hepsi de fuar araçları. Ve en önemlisi dikkat çekmek hız yapmak demek değildir. Eğer arabana güveniyorsan yavaş sürersin millet sana hayranlıkla bakar. Aksi taktirde sadece arkandan ailenin kulaklarını çınlatırlar.
 
hiç bakmadım bile kesin kalitesiz bi yapımdır mevzu arabalar değil oyunculuk şu yılların 60 saniyesini şimdi izliyim yine gaz olurm çünkü orda bi nicholas cage( nic) var. bunlar cocuk oyuncagı at çöpe.
 
anlık hevesle ne canlar gidiyor aslında insanlar ders almalı...
 
bu film kaç senedir çıkıcak bi türlü çıkamadı. luzumsuz bi film
 
bu film kaç senedir çıkıcak bi türlü çıkamadı. luzumsuz bi film

fılm olarak degıl 13 bolumluk dızı olarak cıkıcak ... bıde amacının dısında bı konu modıfıyeyı serbest bıraktırmAK YErıne modıfıye yapanlar yarısır uyusturucu madde alkol kullanır para karsılıgı hersey yapar seklınde olusturulmus cok buyuk hatavar
 
tamamen özenti konuşmalar hareketler mimikler yapmacık çok dandik bir film olmuş
 
Geri
Üst Alt