- 48 -
Kayıtlı Üye
arkadaşlar çok düşündüm..ve yarım kararsızım..araca tüp takayım diyorum..istememe rağmen ama gidiş geliş antep istanbul arasında yaklaşık 300 tl gibi bir karım olacak bunun dışında ayda 100 tl gibi karım olacak..
ve arabayı satmayı beklesemde şu ana kadar internet ilanım için sadece bir kişi aradı bunun dışında burda eş dost baktı arabaya..yani satışı geçikecek..
bende diyorum
TÜPLER UZAYDA
topluluğuna bende katılayım mı..istanbulda olsam benzinli olması sorun değil..ama burda sorun çünkü kurudum ek iş yapamıyorum..
o yüzden tüp..
ama kafama takılan şu tüp takınca ilave bir tüp beyni takıyorlar..artık araba bu beyni mi kullanıyor..
mesala istanbula gelmişken hadi bi de yazılım yapayım dersem?? araç tüplü olduğu için yazılım işe yarar mı??
hangi beyne yazılım yapacaklar..
ve arabayı satmayı beklesemde şu ana kadar internet ilanım için sadece bir kişi aradı bunun dışında burda eş dost baktı arabaya..yani satışı geçikecek..
bende diyorum
TÜPLER UZAYDA
o yüzden tüp..
ama kafama takılan şu tüp takınca ilave bir tüp beyni takıyorlar..artık araba bu beyni mi kullanıyor..
mesala istanbula gelmişken hadi bi de yazılım yapayım dersem?? araç tüplü olduğu için yazılım işe yarar mı??
hangi beyne yazılım yapacaklar..