Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 model 80 000 km de styl paket 1.6 105 bg dizel aracim sogutma sivisi az uyarisi veriyor haftada ortlama 1 litre kdar su ekliyorum suda yaglanma yok neden yapabilir acaba?
Arabayı kullandıktan sonra 1-2 saat durdurup altından kaçak var mı diye bakılabilir.
Bir de kullanımdan hemen sonra kaputu açıp soğutma sıvısı borularında kaçak olup olmadığı göz ile kontrol edilebilir. Eğer kaçak varsa etrafını ıslatacaktır.
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabayı kullandıktan sonra 1-2 saat durdurup altından kaçak var mı diye bakılabilir.
Bir de kullanımdan hemen sonra kaputu açıp soğutma sıvısı borularında kaçak olup olmadığı göz ile kontrol edilebilir. Eğer kaçak varsa etrafını ıslatacaktır.
Valla kuru biyer yokki hep yagmur ama arwci kullandiktan sonra borularu kontrol edebilirim sagolasin. Anrfriz renginde baktim yeserme varmi diye ama kullandiktan sonra bakarim yine.
Soğuk motorda sıvı hareketi olmayabilir. Ancak ısındıkça ve edevirdaim oldukça hareket eden sıvı mutlaka açık yeri gösterecektir. Mutlaka kuru bir yere park et ve test et. Ancak yağışlı havada motor bölümü öyle çok ıslanmaz yine de
2014 model 80 000 km de styl paket 1.6 105 bg dizel aracim sogutma sivisi az uyarisi veriyor haftada ortlama 1 litre kdar su ekliyorum suda yaglanma yok neden yapabilir acaba?
Geçmiş olsun o kadar su eksiltmesi normal değil siz ekleme yaptıkça araçta olan antifriz de kayboluyor iyice kontrol ettirmeniz gerekli ileride sıkıntı yaşatır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
18 Yıllık Yayın Hayatımıza Son Veriyoruz!
Bunca zaman bizimle olan, destek veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
SeatClubWord.Com Yönetimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.