sport up koltuk döşemesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selçugum sen nerelerdesın be yaa 🙂
yürü git olum kaptırmam sana ben koltuklarımı şahin koltugu takarım daha iyi be 😛
ben orjınalden vazgeçmek ıstemıyorum kaplamaya karşıyım 🙂

Abi biliosun Halk Eğitimlerin Yıl sonu sergi dönemi şu aralar, bizimde devam ediyor 1 haftadır çokda beğeni topladık, açılışında türkü gecesi felan derken giremedim bi türlü siteye ama keyifler yerinde, sıkıntı yok 😉
baba gel anlaşalım senin koltuklara, benim koltuklar + kolçak, yırtığıda ben yaptırırım sıkıntı yok 😀
orjinalini boz diyemem ama benim bile aklımda o sitedeki işleri görünce deri döşeme..😱key:

Abi biliosun Halk Eğitimlerin Yıl sonu sergi dönemi şu aralar, bizimde devam ediyor 1 haftadır çokda beğeni topladık, açılışında türkü gecesi felan derken giremedim bi türlü siteye ama keyifler yerinde, sıkıntı yok 😉
baba gel anlaşalım senin koltuklara, benim koltuklar + kolçak, yırtığıda ben yaptırırım sıkıntı yok 😀
orjinalini boz diyemem ama benim bile aklımda o sitedeki işleri görünce deri döşeme..😱key:
aman kardeşim işler yolunda olsunda boşver sıteyı once iş önemli 😉
ulan senın canın sag olsun be verdım gıttı lan koltukları hadı gel al bakalım 😛
deri olayını hiç sevmıyorum ozellıkle yazın sıcaktan varya hep altım ıslakmış gıbı his verıyor çok rahatsız edıyor benı 🙁

39,131Konu
763,850Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt