Cümleten hayırlı günler abilerim kardeşlerim. 2005 1.6 16 valf bir toledo sahibi oldum. İlk aracım, 2 ay oldu. Hem tavsiyelerinizi hem de fikirlerinizi bekliyorum. Aracımı akdeniz bölgesinden aldım. Ben İç Anadolu Bölgesinde yaşıyorum. Konya ve Kayseri'deyim. Ekseri Kayseri'de oluyorum. Dolayısıyla araca antifriz koyduk mavi renkte. Soğutma sıvısı yavaş yavaş eksilmeye başladı. Ama böyle 2-3 günde 1 su bardağı kadar eksiltiyor. Araç durduğu yerde eksiltme yapıyor. Yürürken hiç eksiltme yapmıyor. Öyle ki 350 km geldim memlekete, hiç eksiltme yapmamış. Çalışmasında yahut motorunda bir sorun göremedim. Radyatör ve borularda kaçak göremedim. Ama tam motorun altı ıslak oluyor kaçak oldumu ve soğuk havalarda arada bir kalorifer peteklerinden kokusuz, beyaz bir duman geliyor. Kaloriferi fullediğim zaman 2 3 saniye sonra kesiyor. Camlarım buğulanıyor ve kalorifer çok ısıtmıyor. Şüphem kalorifer peteğinden yana. Onun için de göğüs sökülmesi lazım galiba. Kendi kendime kaliteli(wurth gibi) bir kaçak önleyici sıvı katayım dedim ama sakıncası olur mu? Başka böyle bir problemi yaşayan oldu mu? Ayrıca araba hakkında bana genel bilgi verebilir misiniz, nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkürler hepinize. İyi forumlar.