Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Smoked Stopları almaya değer mi?

aux

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
1,852
Yaş
37
Selamlar..
Dectane'in daha önce leon için yapmiş olduğu ledli stoplari pek beğenmiyorum ancak yeni stoplar çikarmişlar ve a3 sportback'inki gibi fiber optik kablolar yaniyor stop'un içinde...
detaylı bilgiye burdan ulaşilabilir
http://www.dectane.de/index.php?cat=c38_Taillights-SEAT.html&page=5
aracimin üstünde smoked olanının ufak bir çalişmasini yaptim ancak kararsiz kaldim..sizce almaya değer mi? sanki biraz golf VI stoplarına benzediğini düşündüm alttaki düz kısım sebebiyle..

standart hali;
06062009002.jpg


smoked stoplarla;
smokedstop.jpg


bu da crystal clear olanı;
crystalni.jpg
 
bence orjinal stoplar daha güzel.zaten en alttaki resim aynı golf olmuş.tek tek yanan ledliler çok daha hoş bence.makyajlı kasası için çıksa hemen alıcam :)
 
ben çok beğenmedim Volkanım, orjinaller daha iyi bence
buarada stop denince eklıma geldi, 2011 model highline golflerin stopları aşırı güzel. bahsettiğim stoplar Golf R'da kullanılan stoplar
 
Banada orjın stoplar daha iyi gibi gelio,,Gece yuvarlak park ve frenler sankı nasıl desem havalı sankı,,,ama ıkıncı resım dekı stoplar diğerine göre daha güzel.
 
2. resmi begendım bende
 
Geri
Üst Alt