mrtsnr
Kayıtlı Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...daki-en-guzel-leonlardan-biri-72798082/detay/
Arkadaşlar aracım satılıktır. 1.2 TSI Style'a ek olarak üzerinde bulunanlar
- Sunroof
- Orjinal Aerobody kit
- BBS Seat Sport Füme Jant
- Pirelli PZero Rosso ( 26k km yapılmıştır.)
- Custom Lip
- Bi-xenon farlar (Philips Xenon - Philips d2s 85122 4300k ampül (tanesi 100tl normalde)
- KW Variant 2 İnox-line Coilover ( Yükseklik ve Sertlik Ayarlı Süspansiyon )
- Kol Dayama
- Seat Sport Direksiyon
- Seat Sport Vites Topuzu ve Elfreni Kaplaması
- Seat Sport Halı Paspas
- Seat Sport Kapı Eşikleri
- Seat Leon Linea R Ön Panjur
- Bosch RCD510
- Supersprint Son Sustucu ve Orta Boru
- Custom Downpipe
- SprintBooster
- HKS Cold Air Intake ( El yapımı )
KM: 46600
2011 model 26 Kasım 2010 Trafiğe çıkışlı
Araç için istediğim fiyat 42.000 TL'dir. 0532 280 40 68 numaradan ulaşabilirsiniz. Çok değer verdiğim bir araçtır yabancıya gitmesini istemem o yüzden ilk forumda konu açtım bikaç gün sonra sahibinden'e de koyacağım. Kendisi eşi dostu almak isteyen varsa bana ulaşabilirler. Araç meguiars'ın sarı şampuanıyla yıkanmıştır alındığından beri. Ve 2 yıkamada nxt, 2 yıkamada 66 atılmıştır. Yıkandığında parlaklığını zaten farkedersiniz 🙂
Normal boş araçlar 35-38 arası satılıyor. Üzerindeki 15.000-18.000 liralık masrafla gayet makul bir fiyat istediğimi düşünüyorum. Böyle bir aracı şuan yapmaya kalkarsanız 55-60 liraya gelir 🙂 Üzerindekileri çıkarıp satsam daha kârda olabilirim ancak uğraşmak istemediğim için dokunmadan satıyorum. Hem böyle bir güzelliği de bozmak istemiyorum.
Arkadaşlar aracım satılıktır. 1.2 TSI Style'a ek olarak üzerinde bulunanlar
- Sunroof
- Orjinal Aerobody kit
- BBS Seat Sport Füme Jant
- Pirelli PZero Rosso ( 26k km yapılmıştır.)
- Custom Lip
- Bi-xenon farlar (Philips Xenon - Philips d2s 85122 4300k ampül (tanesi 100tl normalde)
- KW Variant 2 İnox-line Coilover ( Yükseklik ve Sertlik Ayarlı Süspansiyon )
- Kol Dayama
- Seat Sport Direksiyon
- Seat Sport Vites Topuzu ve Elfreni Kaplaması
- Seat Sport Halı Paspas
- Seat Sport Kapı Eşikleri
- Seat Leon Linea R Ön Panjur
- Bosch RCD510
- Supersprint Son Sustucu ve Orta Boru
- Custom Downpipe
- SprintBooster
- HKS Cold Air Intake ( El yapımı )
KM: 46600
2011 model 26 Kasım 2010 Trafiğe çıkışlı
Araç için istediğim fiyat 42.000 TL'dir. 0532 280 40 68 numaradan ulaşabilirsiniz. Çok değer verdiğim bir araçtır yabancıya gitmesini istemem o yüzden ilk forumda konu açtım bikaç gün sonra sahibinden'e de koyacağım. Kendisi eşi dostu almak isteyen varsa bana ulaşabilirler. Araç meguiars'ın sarı şampuanıyla yıkanmıştır alındığından beri. Ve 2 yıkamada nxt, 2 yıkamada 66 atılmıştır. Yıkandığında parlaklığını zaten farkedersiniz 🙂
Normal boş araçlar 35-38 arası satılıyor. Üzerindeki 15.000-18.000 liralık masrafla gayet makul bir fiyat istediğimi düşünüyorum. Böyle bir aracı şuan yapmaya kalkarsanız 55-60 liraya gelir 🙂 Üzerindekileri çıkarıp satsam daha kârda olabilirim ancak uğraşmak istemediğim için dokunmadan satıyorum. Hem böyle bir güzelliği de bozmak istemiyorum.