Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sizce Hangi Boya Koruma Firması?

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Arkadaşlar aracımı boya koruma yaptırmak üzere bir merkeze götürücem..Aklımdaki iki yerden biri Sonax diğeri ise Meguiars..Sizce hangisi?Beylikdüzünde oturuyorum ..onu göz önüne alarak hangi bayiyi öneririsiniz? Bakırköy Meguiars nasıl sizce? Ya da beylikdüzü sonax? Tavsiyeleriniz bekliyorum..
 
Meguiars di mi? Bakırköy mü peki? Hangi şube?
 
iletisimbayiler1.gif
 
Abi Bakırköydeki arkadaşlar çok güzel ilgileniyorlar, Bakırköy'de Burak var, hertürlü yardımcı olur. B.Evlerde de yeni açıldı orayada götürebilirisin. Orada da Özgür var.
 
Abi Bakırköydeki arkadaşlar çok güzel ilgileniyorlar, Bakırköy'de Burak var, hertürlü yardımcı olur. B.Evlerde de yeni açıldı orayada götürebilirisin. Orada da Özgür var.

Erhan bunlar yetkiili uygulama merkezimi bir Meguiarsın elinden alınmış diye duydum..Serbayın listesinde bu iki yer de yazmıyor..Bilgin var mı?
 
Abi B.Evlerdeki zaten 2-3 ay önce açıldı, bakırköyde hala devam ediyor ama anlaşmaları ne durumda pek bilgim yok. Yarın uğrarsam sorarım.
 
Şube olarak bilemiycem Kaan abi ama,ben geçenlerde Meguiars'a yaptırdım gören soran herkes hayran kaldı...
 
her Sonax iyi değil Kaan abi artık..
Bostancı Sonax iyidir mesela..yaza girmeden ben de benzer bişiler yaptırcam orda..
Meguiar's zaten yeni sayılır TR'de sayıca da fazla değiller iyi olmak zorundalar..Meguiar's derim sana en yakın..
 
Geri
Üst Alt