Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Site Tasarımı Değişmelimi Sizce?

Site Tasarımı Değişmelimi Sice?


  • Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de buna yeni alıştık zaten..Hiç gerek yok değiştirmeye...Bi süre daha kullanılıp 2011 yaz'ına yep yeni imaj ile girilebilir..:)
 
Bence de buna yeni alıştık zaten..Hiç gerek yok değiştirmeye...Bi süre daha kullanılıp 2011 yaz'ına yep yeni imaj ile girilebilir..:)

Yaza yakışır bikinili padok kızları olan bi tasarım hiçte fena olmaz :D
 
Bence kullanılan renk tonları çok itici tamam kırmızı ve gri kullanılabilir ama bu tonlar olmamalı. Ayrıca forumun header kısmı ve logonun altındaki yazı özensiz duruyor. Birde neden bilmiyorum temada kullanılan resimlerin optimizasyonundan olabilir sitede bir hantallık söz konusu. :confused:
Bu işlerden anlayan biri olarak dikkate alırsanız sevinirim.:eek:key:
 
renkler belki değiştirilebilir ama genellikle iyi durumda , fazla değişiklik sıkıntılara neden olur
 
bence avatar ve imzada kullanilan foto boyutlari sabit olmali, hatta imzada fotoya ne gerek var diyorum.. boylelikle bir standart yakalanabilir, yoksa mesajlar arasi degisken uzunlukta ve uzun olmakta hos olmuyor benim nacizane gorusum tabi bu
 
bencee yukarıda seçenek sunulsun giriş yaptığımzda isteyen istediğini seçsin :D biraz zahmetli ama hoş olabilecek birşey. Sadece renksel de olabilir
 
şöyle bir durum var eğer tema eklersem seçmeli yapacağım isteyen istediği temayı kullansın,
 
ewden girerken sorun yok ama cepten siteye baglandigimda cok zorlaniyorum..sayfalar birtürlu acılmıyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt