Sis farı dönüşe duyarlılık

Arkadaşlar 2015 ibiza stella plus aracım var. Aracımda sisler açıkken sağa dönüşlerde sol sis farım sönmüyor. Sisler kapaliyken sağa dönüşte sağ sis farım yanıyor. Sis farları açıkken tüm ibizalarda böylemi dönüşlerde duyarlılık olmuyor.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bir tarafa yanıyor bir tarafa yanmıyorsa bir sorun vardır
Vagcom ile kontrol edilebilir ve yeniden kodlama yapılabilir

Eğer farlarınız AUTO moddaysa dönüş esnasında döndüğünüz taraftaki sis farı da virajı biraz daha aydınlatma amaçlı yanar. Ama far butonunuz AUTO modda değilde sis farları modundaysa bu özellik çalışmaz. Yani bu özellik sadece buton AUTO modundayken çalışır.

Sis farınızı açmışsınız ve dönüşlerde sönmüyor diyorsunuz.
Açmazsanız sönecek.
Siz yansın diye açmışsınız araba neden kapatsın ki..

[doublepost=1510911501,1510911460][/doublepost]
Eğer farlarınız AUTO moddaysa dönüş esnasında döndüğünüz taraftaki sis farı da virajı biraz daha aydınlatma amaçlı yanar. Ama far butonunuz AUTO modda değilde sis farları modundaysa bu özellik çalışmaz. Yani bu özellik sadece buton AUTO modundayken çalışır.

Yanlış bilgi.
Far sıfır konumundayken veya park lambaları konumundayken yanmaz sisler.

Far kısa hüzmede açıksa gece de gündüz de çalışır sislerin yanıp sönmesi...

Açmazsanız sönecek.

Yanlış bilgi.

Öncelikle yazı mı iyi okusaydın da hemen hünerlerini sergilemek anlamında cevap yazmasaydın "YANLIŞ BİLGİ" diye sevinirdim, sonuçta burada birşeyler paylaşıp insanları kendi bilgi birikimlerimizle bilgilendirme peşindeyiz. Kaldı ki illa söylediğim doğrudur diye de yazmadım nihayetinde benim de ilk arabam fazla bilgi sahibi değilim. Ama umarım yazımın şu köşesine dikkat etmişsindir "Ama far butonunuz AUTO modda değilde sis farları modundaysa bu özellik çalışmaz."
[doublepost=1510916121][/doublepost]
Açmazsanız sönecek.

Yanlış bilgi.

Yani yine dikkatli okusaydın anlama amaçlı okusaydın aynı şeyden bahsettiğimizi anlardın. Sonuç olarak zaten farlar auto moddayken bende ilk etapta kısalar yanıyor pat diye uzunları yakıp karşıda ki adama tavşana fener tutar gibi uzunları tutmuyor en azından benim arabam da bu şekilde... Neyse kazasız belasız sürüşler dilerim inşallah 🙂

Kısa ve özet, sisler açıkken dönüşe duyarlı sis modu çalışmaz,Auto mod yoksa farlarınız açıkken dönüşe duyarlı sisler aktif hale gelir, hem farları hem sisleri açarsanız aktif hale gelmez.

Son cümlenizdeki, "Yani bu özellik sadece buton AUTO modundayken çalışır" ibaresine istinaden yazmıştım yanlış bilgi diye. Auto mod dışında da çalışır çünkü zira konuyu açan kişinin auto modu da yokmuş.

Klavyeden yazarken insan jest mimik aktaramadığı için bazen farkına varmadan sert söylemde bulunmuş gibi anlaşılabiliyor.
Öyle olduysa affola..
Ben de kazasız belasız sürüler dilerim inşallah 🙂

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt