Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

signonun özellikleri standart değil mi???

zaferdurukan

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2010
Mesajlar
24
Yaş
53
arkadaşlar satılık araçlar ile ilgili sitelere bakıyorum genelde ibiza signo sahipleri ya araçlarını bilmiyor ya da özellikleri kafalarından mı uyduruyor? bazılarında sadece abs işaretli,bazılarında abs,asr,edl,ebd 4 hava yastığı vs vs vs. genelde baktığım signolar 2003-2005 arası modeller. standartı varmıdır yoksa her signoda ayrı donanım paketleri mi vardır?
 
Bellı yıllar arasında donanım farklılıkları mutlak olur ama sıtelerdekı ılanlarda ya ozellıklerını bılmedıklerınden ya da varmıs gıbı gostermeye calıstıklarından ınsanların kafasını karıstırmaktan baska bsey yapmıyorlar.carfolio,autoweek.nl gıbı sıtelerden arabaların orjınal ozellıklerıne bakabılırsın
 
Satılık araba ilanlarında insanlar olmayan özelliği bile varmış gibi gösteriyorlar..Kim ne atıp tutarsa yani...:)
 
ben 3 hafta önce arabamı aldığımda baktım ilanda kendinen katlanır aynayı işaretlememiş galeriye sordum varmı bu yok dedi. arabaya çalıştırdım düğmeyi çevirdim aynalar katlandı:)
ne diyimki kimisi bilmediğinden yazmıyor kimiside cin olup adam çarpmak için olmayan şeyi yazıyor.
 
Geri
Üst Alt